[τοιχογραφία της σκληρής επιφάνειας]

0 No tags Permalink 0

1

 

 

 

 

 

 

 

Άγιε μας Τάκη Κανελλόπουλε,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας …
ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

[τοιχογραφία της σκληρής επιφάνειας
που αφαιρείς το βάθος χαράς έτσι
που κάθε σκέψη μοιάζει μετέωρη
κάθε ευχή απραγματοποίητη και φέτος
παιδιά που δεν είδαν αστέρια να πέφτουν
που δεν άκουσαν τριζόνια να τραγουδούν
ξεχασμένα παιδιά φυλακών ανηλίκων
αν πότε μεγαλώσετε χωρίς επισκεπτήριο
και βρείτε στον έξω κόσμο τους λόγους
που αξίζει να αγαπηθείτε απ΄όσους
σας μίσησαν χωρίς να έχουν ιδέα για
τη στέρηση που εξάγνισε το κορμί σας*]

 

Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ, ΔΑΦΝΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΠΑΤΑ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:

 

8.00 – 10.00 μ.μ ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ – ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ. Μια εκπομπή για όσους αγαπούν τα τσογλάνια και τους χασίκλες, τους κλέφτες, τις πουτάνες, τους ρεμπέτες και τους πούστηδες αλλά και όλους για όσους επιζούν κόντρα στην αστυνομία, κόντρα στον ποινικό νόμο, κόντρα στην απαίσια ηθική των μικροαστών, κόντρα στον φλογερό εαυτό τους

10.00 – 12.00 μ.μ. ΔΑΦΝΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ – 2 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΑΦΝΗ. Μια εκπομπή με ευθύ λόγο, που ακολουθεί τη τεθλασμένη, σε εποχές που στραβά αρμενίζουμε, στραβά αγαπάμε και στραβά αρμενίζουμε. Μια εκπομπή γεμάτη φιλοσοφική διάθεση, σε αντιφιλοσοφικές μέρες, μια ακριβή εκπομπή, σε μέρες που οι πιο πολλοί φτηνά πουλούν και κανείς δεν αγοράζει. Χαμόγελο, θάρρος και καλή καρδιά…

12.00 – 02.00 μ.μ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΠΑΤΑ – 20.000 ΛΕΥΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ. Καλωσορίστε μια εκπομπή σινεφιλίας και αναφοράς σε ήρωες της μεγάλης οθόνης, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας. Μια εκπομπή όχι μόνο να την ακούσετε, αλλά να την δείτε και να την ζήσετε…

 

Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *