Μιλούν, δεν μιλούν τα χείλη μας

Clipart Radio

tumblr_m39cmrZR8N1qz6f9yo1_500
 
 
 
 
Άγιε μας Λέων Τρότσκι,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO & ThePressProject Radio:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
[Μιλούν, δεν μιλούν τα χείλη μας
Λάμπουν, δεν λάμπουν
Τραβάει μαγνήτης τα μάτια μας
ανατολή αυγερινού στους σκοτεινούς καιρούς….*]
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας PEGGY SUE, ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
8.00 – 10.00 SpaceHeels & Lipstick – Peggy Sue. Από μια τυχαία διακύμανση του κενού η Πέγκυ Σου ταξιδεύει στο χρόνο και εκεί χάρις μια ιδιομορφία στο χωροχρόνο της Παρασκευής δανείζεται ραδιοφωνικο αερα. For your ears only!
10.00 – 12.00 Post Aerial Podcast. Το soundtrack μιάς άεννάης ερωτικής μελαγχολίας, μιας ευγενικής υποχώρησης και συντριβής, ένας καταιγισμός ονειρικών ήχων, ένα essential mix, όπου o Βαρώνος Όρσον διαλέγει και μιξάρει μουσικές που αγαπά και μισεί.
12.00 – 2.00 ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ / Κωνσταντίνος Ιορδάνου . Αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες. Μες στη βραδύγλωσση βροχή, σαν πρόθεση ναυαγισμένη κάτι μακρύ να διηγηθεί, γεμάτη ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής…
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply