[αγαπάμε όσους καπνίζουν τη ζωή σαν τσιγάρο]

Clipart Radio
ernesto_guevara_che_guevara_revolutionary_art_101769_1920x1080

 
 
 

Άγιε μας Ερνέστο Τσε Γκεβάρα
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
 
[Μας αρέσουν τα άνθρωποι που ζουν στο δρόμο,
έξω απ’ τα βιβλία: αυτοί που τουρτουρίζουν στις γωνιές
γιατί αγαπάμε όσους καπνίζουν τη ζωή σαν τσιγάρο
που αναβοσβήνει…*]
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΝΤΟΥΣΑΚΗ, ΑΛΕΞΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΛΙΑΝΑΙΟΣ, (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
.
06 – 08 μ.μ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΝΤΟΥΣΑΚΗ – WILD CLASSIC. Κλασσική μουσική κόντρα στη βραδύγλωσση βροχή, σαν πρόθεση ναυαγισμένη κάτι μακρύ να διηγηθεί, γεμάτη ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής…
 
08 – 10 μ.μ. ΑΛΕΞΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ – LIITLE DROP OF POISON. Κάθε σταγόνα κερασμένη. Μια εκπομπή σε απογευματινούς περιπάτους, με πρωινούς προβληματισμούς και νυχτερινές απορίες που φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας βράδι σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω φθινοπώρου.
 
10 – 12 μ.μ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ – ΔΕΝ ΞΕΡΩ … ΘΑ ΔΩ. Έφυγες και χάθηκα / σαν ανθός μαράθηκα- το βράδυ ξανανθίζουμε. Εκπομπή με θέμα: Ο έρωτας στα χρόνια του ίνμποξ που θα γίνει με χανγκ όβερ από τις χτεσινές ρακές και τα μπόλικα τσίπουρα που θα πιούμε απόψε. Αγαπάμε το απρόσμενο και το αυθεντικό και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα πιο λίγο.
 
12 – 02 π.μ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΛΙΑΝΑΙΟΣ – ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ. Εκπομπή πολλών βαθμών κελσίου, αλλά και αλκοολικών βαθμών ελευθερίας• αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες.
 
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply