αναπολούμε την ηρεμία μας

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 

 
Άγιε μας Φρεντ Αστέρ,
υπάρχει τίποτα χειρότερο… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Όσα λυγάς, κι όσα σκορπάς,
στο πέρασμά σου, Χρόνε,
τ’ αναπολώ και τ’ αγαπώ
και την καρδιά μου τρώνε
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΑΚΙΔΗ, ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΙΛΗΡΑ, ΣΠΥΡΟ ΧΗΡΑ, ΦΟΥΛΗ ΝΤΑΚ, ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗ και ΒΑΡΩΝΟ ΟΡΣΟΝ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά :
6-7 : «Θέρος ανίκατε μάχαν» / Κώστας Ποτακίδης, Ακούμε συνεχώς γύρω μας όλους τους καλοκαιρινούς μήνες τον κόσμο να παραπονιέται για την αφόρητη ζέστη και πως δεν την παλεύει. Το παράπονο αυτό αφουγκράστηκε τούτη η εκπομπή και αποφάσισε να κηρύξει πόλεμο ενάντια του Θέρους. Μαζί μας θα βρείτε λύσεις και tips για να ξεπεράσετε δύσκολες έως τρίσκωλες καταστάσεις του καλοκαιριού. Καλήν ακρόαση και καλό καλοκαίρι
7-8 : «ΕΦΗΜΕΡΑ» / ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ. Μια εκπομπή κολλημένη με την κοινή λογική και φανατισμένη με τους δημιουργικούς ανθρώπους. Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.
8-9: «Stranger In The Night» / Σπύρος Χήρας. Άγνωστοι σε άγνωση χώρα, χαμένοι μέσα στη ζέστη της εποχής, με σάουντρακ δροσερή μαύρη μουσική και παγωμένα ποτά σε φίλμ νουάρ αποχρώσεις.
9-10 : «Zig Zag» / Φούλη Ντάκ . Μια εκπόμπή  που προσπαθεί και επιμένει μήπως και τα καταφέρει ν΄ αλλάξει τον κόσμο, με λογάκια και μουσικές, όμως σε λάθος τόπο και χρόνο και πιθανόν σε λάθος σύμπαν. Παρ΄όλα αυτά φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας απόγευμα σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω νηνεμίας.
10-11: «ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΛΟΣ» / ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ. με μουσική από το σύμπαν και το διάστημα. Γυμναστικές επιδείξεις ελεύθερης κολύμβησης και επικίνδυνης διάσωσης, με κομμένη την ανάσα και χωρίς μάσκα οξυγόνου.
11-12 : «ΑΡΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ» / ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ. Απολαύσετε πρόσθιο κολύμπι, κρόουλ ή ελεύθερο κολύμπι, πρόσθιο πεταλούδας, ναυτικό ή πλάγιο, ύπτιο κολύμπι, κολύμπι με κατάδυση…
επίσης θα απολαύσετε πως πνίγεται κανείς σε μια κουταλιά νερό ή σε μια πλαστική λεκάνη.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply