ΑΝ ΠΙΑΝΑΜΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Clipart Radio

[fblike]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ [24/11]
Άγιε μου Φρέντι Μέρκιουρι,  πες μου για το Θεό,
υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
ΑΝ ΠΙΑΝΑΜΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΑΛΕΞΗ ΚΥΡΙΑΖΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΑΤΖΑΚΗ, ΜΑΡΙΟ ΜΑΖΑΡΗ, FILTIG, ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΣΙΑΝ και ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ
αναλυτικά:
3 με 4: «Πίνγκ Πόνγκ» / ΑΛΕΞΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ. Μια εκπομπή με ευθύ λόγο, που ακολουθεί τη τεθλασμένη, σε εποχές που στραβά αρμενίζουμε, στραβά αγαπάμε και στραβά αρμενίζουμε. Μια εκπομπή γεμάτη φιλοσοφική διάθεση, σε αντιφιλοσοφικές μέρες, μια ακριβή εκπομπή, σε μέρες που οι πιο πολλοί φτηνά πουλούν και κανείς δεν αγοράζει. Χαμόγελο, θάρρος και καλή καρδιά
4 με 6: «Tea time» / Γρηγόρης Χατζάκης. Μια εκπομπή σε απογευματινούς εριπάτους, με  πρωινούς προβληματισμούς και νυχτερινές απορίες πουι φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας απόγευμα σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω φθινοπώρου.
6 με 8 : : «SURE ABOUT NOW» MAΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ. Μια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον ευατό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής.
8 με 10 : «filtig’s jukebox» / Filtig . Κατευθείαν από ένα ήσυχο Βερολίνο, όπου αρκεί μια σταγόνα για να πάρει φωτιά το σύμπαν. Ο Filtig παρατηρεί την Αλεξάντερ Πλάτζ και παρατηρεί και εμάς, από απόσταση με ψυχραιμία και κατανόηση για το δράμα που ζούμε και μας παρηγορεί – εξ αποστάσεως – με μουσικές που θα σας κάνουν να μουδιάσετε ευχάριστα και να δείτε το Σαββατόβραδο με άλλο μάτι.
10 με 12: «All you need is love» / ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΣΙΑΝ. Ολοκαίνουργια εκπομπή, αφού την θαυμάσαμε στα ντέκ σε σποραδικές της εμαφανίσεις σαν DJ, περήφανοι την έχουμε ανάμεσα μας κι ανυπομονούμε κι εμείς να ακούσουμε και να απολαύσουμε τις επιλογές της. Μη τη χάσετε γιατί πάντα υπάρχει χώρος μές στη μέρα και τη νύχτα μας για ένα χαμόγελο.
12 με 2: Tο F(reaking)_Rock Show θεωρείται σκοτεινό και απρόσιτο στα αυτιά των ανυποψίαστων, η Άννα Δήμου στα decks παίζει σπόκοσμες μουσικές και σας διαβάζει σκοτεινά κι ανήσυχα παραμύθια. Όλα αυτά θα τα μάθετε ακούγοντας στον Clip Art Radio απόψε τα μεσάνυχτα μέχρι τις δύο. Και μια συμβουλή: Αν ακούσετε ήχους κάτω από το κρεβάτι σας, μη σκύψετε να κοιτάξετε… Τα τέρατα πάντα κατοικούν στις ντουλάπες..
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 

Reply