[αργούν οι λέξεις ν' ακονιστούν σε λόγο]

Clipart Radio

tumblr_o0ycouxs6S1ugoev3o1_500
 
 
 
 
 
Άγιε μας Κώστα Ταχτσή
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

 
[Όπως αργεί τ’ ατσάλι να γίνει
 κοφτερό και χρήσιμο μαχαίρι
έτσι αργούν κι οι λέξεις

ν’ ακονιστούν σε λόγο].
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΦΛΟΣ , ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ και ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ,(ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
06 – 08 μ.μ. ΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ – ΠΕΛΛΑΜΟΣ. Από Pizzicato Five μέχρι τον Δράκουλα κι από τη Μαίρη Πόπινς μέχρι τους Mercury Rev, δυο ώρες δρόμος. Ένα ραδιοφονικό πρόγραμμα ικανό να σας κάνει να ξεχάσετε το σίδερο πάνω στο πουκάμισο, να βάλετε μαρέγκα στο καφέ, να κάνετε ταχύρυθμα μαθήματα Κυπριακής διαλέκτου και ότι άλλο ήθελε προκύψει.
08 – 10 μ.μ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΦΛΟΣ – LOST IN TIME. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε ένα ταξίδι στον χρόνο  αιχμάλωτοι μιας μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας που δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της πραγαμτικότητας με τάσεις μελαγχολίας ενός παρελθόντος που μας σημάδεψε.
10 – 12 μ.μ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ – TΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ. Μια διαφορετική εκπομπή, γεμάτη εικόνες, και όνειρα. Μια εκπομπης αναφοράς σε ήρωες της  μουσικής, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες, σε κλειδιά και αντικλείδια για να ανοίγουν κάθε τι μας κλειδώνει το μυαλό και τις αισθήσεις.
2.00 – 8.00 Cinematic Music Podcast έως το πρωί. Το soundtrack μιάς άεννάης ερωτικής μελαγχολίας, μιας ευγενικής υποχώρησης και συντριβής. Μέχρι να ξεπροβάλει η καινούργια μέρα, ένας καταιγισμός ονειρικών ήχων, ένα essential mix, όπου o Βαρώνος Όρσον διαλέγει και μιξάρει μουσικές που αγαπά και μισεί και εμείς σας την προσφέρουμε με όλες μας τις ευχές να έχετε ένα απολαυστικό ήρεμο ξημέρωμα, διαφορετικό απ΄όλα τα άλλα.
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

[* Παράφραζοντας Άρη Αλεξάνδρου]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply