αρκούν τα μάταια λόγια

Clipart Radio

 
tumblr_nw9c5fXAN41rg590io8_1280
 
 
 
Άγιε μας Βιττόριο ντε Σίκα,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO & ThePressProject Radio:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 
[αρκούν τα μάταια λόγια
γιατί τ’ όνειρο του καθενός
μέσα σε τούτονε τον κόσμο το θνητό
μέσα σε τούτονε τον κόσμο
που θάτανε τόσο όμορφα να ζούμε*]
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας PEGGY SUE, GEORGE LE NONCE, ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΟΥΚΗΣ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
 
8.00 – 10.00 SpaceHeels & Lipstick – Peggy Sue. Από μια τυχαία διακύμανση του κενού η Πέγκυ Σου ταξιδεύει στο χρόνο και εκεί χάρις μια ιδιομορφία στο χωροχρόνο της Παρασκευής δανείζεται ραδιοφωνικο αερα. For your ears only!
10.00 – 11.00 «ΕΔΩ ΑΣ ΣΤΑΘΩ» / George Le Nonce. Μια εκπομπή σαν καθρέφτης, όπου αντκιρύζεις τα ωραία ερείπια της καθημερινότητας, ως τα μόνα αξιόπιστα πειστήρια, αυτά που ποτέ δεν έχεις λεφτά να μπαλώσεις και πάντα θα σου θυμίζουν πως ήσουν μια φορά. … Σήμερα μιλά και διαβάζει ποιήματά της, εκδομένα και ανέκδοτα, η Χρυσὴ Καρπαθιωτάκη
11.00 – 12.00 My old haunts / ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΟΥΚΗΣ. Ένας λάτρης του στερητικού άλφα, παραμένει άγαμος, άφραγκος, άναρχος κι ανέμελος, προσπαθώντας να εναρμονιστεί όσο γίνεται περισσότερο με την αταξία του σύμπαντος. Φανταστείτε τι είδους ιστορίες έχει να σας διηγηθεί και πόσες εμπειρίες να μοιραστεί μαζί σας.
12.00 – 2.00 ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ / Κωνσταντίνος Ιορδάνου . Αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες. Μες στη βραδύγλωσση βροχή, σαν πρόθεση ναυαγισμένη κάτι μακρύ να διηγηθεί, γεμάτη ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής…
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply