ας βρούμε έναν τόπο καλύτερο απ΄αυτόν

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 
 
Άγιε μας  Οβίδιε,
Ερρίκε Ίψεν  και Καρλ Ντράγιερ
τι άλλο θα αντικρίσουν τα ματάκια μας;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΕΤΑΡΤΗΣ
μακάρι να φύγουμε
να πάμε σ’ άλλη γη
να πάμε σ’ άλλη θάλασσα
ας βρούμε έναν τόπο καλύτερο απ΄αυτόν
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΠΟΙΗΣΗ ΓΥΜΝΗ , ΒΑΡΩΝΟ ΟΡΣΟΝ και ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:
4 με 6: «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
6 με 8 : «From Heaven to Hell» με τoν Σοφοκλή Μαργαρίτη. Μας ψεκάζουν, μας ντοπάρουν, μας τραβάνε κι ας κλαίμε, μας βγάζουν τη ψυχή καθημερινά, αλλά εμείς – απτόητοι κι απαθείς – τραγουδάμε αμέριμνοι. Καλωσορίστε μια εκπομπή σινεφιλίας και αναφοράς σε ήρωες της μεγάλης οθόνης, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας. Μια εκπομπή όχι μόνο να την ακούσετε, αλλά να την δείτε και να την ζήσετε!
8 με 12 : « ΠΟΙΗΣΗ ΓΥΜΝΗ».  Ζωντανά από το  Mamisio στη Θεσσαλονίκη απλοί άνθρωποι, αλλά με όνειρα και ακμαίο ρομαντισμό ψυχής θα διαβάσουν, θα απαγγείλουν και θα τραγουδήσουν το δικό τους ποίημα ή θα διαβάσουν το αγαπημένο τους ερωτικό ποίημα από τον ποιητή που θα διαλέξουν.
Απόψε απογυμνώνουμε οι ποιητές της ARS POETICA υποδέχονται την Παγκόσμια Μέρα Ποίησης.
Παρουσίαση : Θωμάς Παπαστεργίου
DJ set : Ράνια Καταβούτα
Επιμέλεια εκδήλωσης : Τέλλος Φίλης
Τεχνικη επιμελεια του Κωνσταντίνου Ποτακίδη
και την εποπτεία στη ροη προγραμματος θα έχει η  Αννας Δήμου.
Μπορείται κι εσείς να συμμετάσχετε ενεργά από το τσάτ του σταθμού, με παρεμβάσεις, αλλά και παρατηρήσεις και ερωτήσεις και παραγγελίες.
Τολμάμε. Γιατί η Τέχνη της Ποίησης, δεν είναι εύκολη, απαιτεί πολύ πίστη και προσπάθεια, αλλά σε ανταμείβει όταν γυμνή προβάλει μπροστά σου , δείχνοντας ποιο είναι το ουσιαστικό που οφείλεις να επιλέξεις, για να διεκδικήσεις θέση στον κόσμο του αύριο.
12 με 2 : (περίπου για την ακρίβεια) : Η εκπομπή που κάνει : Να τρίζουν τα νεύρα όλων / Να τρίζουν τα περβάζια / Η εκπομπή που προκαλεί Βροχές, νεροποντές κι άλλες καταστροφές. «ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ» και ο Βαρόνος Όρσον σε μια καταδικασμένη μάχη να μπει στον ίσιο δρόμο του Θεού και των ανθρώπων….
Ποιος είπε ότι τα τέρατα κατοικούν στις ντουλάπες;
Μερικές φορές ζούν ανάμεσά μας.
Μερικές φορές επιλέγουν να μη ζούν ανάμεσα μας.
Μυστήριο πράγμα οι βουλές των τεράτων, καμμιά φορά
2 με 8 το πρωί : CONCERT IN ATHENS  AFTER PODCAST. Το soundtrack μιάς άεννάης  μελαγχολίας, μιας ευγενικής υποχώρησης και συντριβής. Μέχρι να ξεπροβάλει η καινούργια μέρα, ένας καταιγισμός ονειρικών ήχων, ένα essential mix, όπου o Tέλλος Φίλης διαλέγει και μιξάρει τραγούδια και μουσικές που αγαπά και μισεί και εμείς σας την προσφέρουμε με όλες μας τις ευχές να έχετε ένα απολαυστικό ήρεμο ξημέρωμα, διαφορετικό απ΄όλα τα άλλα.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply