Ασπάζομαι το χιλιοσέλιδο Ευαγγέλιο του έρωτά μου

Clipart Radio

[fblike]
Fabio Selvatici
 
Άγιε μας Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
[“Στον έρωτα ανυψώνω την οδυνηρή κ’ ηχηρή δέησή μου,
η ψυχή μου
μιαν άλλη έλευση αναμένει,
ακούω,
γη, το
“Νυν απολύεις!” σου.” *]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας  ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ , ΘΑΛΕΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί). Αναλυτικά:
6 – 8 : «Darling». Η Έλενα Τριαντάφυλλου έχει μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια
8-10 : «SURE ABOUT NOW» / Mάριος ΜάζαρηςΜια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον εαυτό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής..!
10 με 12: «Neverland» / Θάλεια Παπαδοπούλου: Μια ραδιοφωνική περιπλάνηση στη Χώρα του Ποτέ, στον τόπο που πηγαίνουν όλες μας οι αναμνήσεις για να μην πεθάνουν, όλοι μας οι αγαπημένοι άνθρωποι, για να μένουν πάντα νέοι, όλες μας οι ευχές, για να παραμένουν άσπιλες.
12 με 2: «CRIPPLED PILGRIMS» / Αναστάσιος Ευαγγέλου. Η μουσική ως μέσο έκφρασης της διάθεσης κατατάσσεται αναμφίβολα σε 2 είδη: καλή & κακή. Σε αυτή τη βάση, η εκπομπή προτιμά την εναλλακτική σκηνή κρατώντας απόσταση από το mainstream για ακροατές με «αιρετικές» απόψεις.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
*Απόσπασμα Βλαδιμήρ Μαγιακόφσκι, απόδοση Γιάννης Ρίτσος
Artwork: Fabio Selvatici

Reply