ΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΑ

Clipart Radio


CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ
Τo μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :
ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΟ, ΦΙΛΙΠΠΟ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΤΖΙΡΙΤΑ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΟΥΡΤΗ

Αναλυτικά :
4 με 6: «BRAINESSANCE » Αναζητούμε περισσότερη αρμονία, τη σκιά και λίγο νερό να ξεδιψάσει η ψυχή μας, να δροσιστούν τα χείλη μας, να γίνει ο ήλιος φιλικό χάδι και η στρογγυλεμένη της μέρας σιγαλιά, μια τελεία στη μουσική του απείρου. Ενδιάμεσα εσείς κι εμείς κι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΟΣ.
6 με 8 : «Route 66». ο Φίλιππος Χρυσόπουλος μπαίνει στην αγαπημένη του χτυπημένη Buick 8, παίρνει τον “Route 66″ και ταξιδεύει σε παλιά και καινούργια λημέρια. Περνάει από μικρά, σκονισμένα μπαράκια όπου οι μπάντες παίζουν για την ψυχή τους, τις μπίρες τους και μερικά δολάρια για βενζίνη. Σταματάει όπου ακούει rock ‘n’ roll, blues,country, soul, rhythm ‘n’ blues, gospel, garage και, φυσικα, Elvis. Κλείνει τα αυτιά στις εποχικές μόδες και τραγουδάει δυνατά ό,τι είναι αυθεντικό, αληθινό. Εκεί, κάπου στην έρημο της Δύσης, Παραμένει πιστός σε αυτόπου έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:
“It’s only rock ‘n’ roll but I like it.
8 με 10: «Μεταξύ Ραχούλας και Μπετόν Αρμέ» / ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΖΙΡΙΤΑΣ. Μιά νέα εκπομπή με τελικιασμένες διαδρομές σε (παρα)δοξολογίες της ημεδαπής και αλλοδαπής παρτιτούρας/γραφής και λαλιάς. Ο Στυλιανός , έχει σπουδάσει (και εξασκεί σε όλο το εμβαδό της ημεδαπής) performance, ηχογραφεί λαρύγγι/κλαρινέτο/κιθάρα από το 1987, συγγράφει μελέτες (ενίοτε), έχει αρθρογραφήσει σε όλα τα μουσικά έντυπα της χώρας, έχει προχωρήσει σε εκδόσεις fanzines & ανεξάρτητων περιοδικών, έχει επιμεληθεί μία ντουζίνα βιβλίων, του αρέσει να επιμελείται εκδόσεις δίσκων και μιλάει (πολύ) στο μικρόφωνο του ραδιοφώνου. Καλό κουράγιο λοιπόν !!!

10 με 12: «Countdown to Zero» (μια “επιστημονική” εκπομπή) ο Γρηγόρης Κοσσυβάκης (aka Gregory the Sonic) θα εξερευνά τους δρόμους του γκαράζ, της ψυχεδέλειας αλλά και των μουσικών που οδήγησαν εκεί, η πήγασαν από εκεί με σκοπό ν’ αποδείξει την διαχρονικότητα του είδους και το πως, πολλά μουσικά κινήματα στην ουσία βασίστηκαν σε αυτό τον τρόπο έκφρασης. Το βασικό συστατικό του είδους βέβαια και το σημαντικότερο της εκπομπής , θα είναι το fun! fun! fun!
12 με 2:  «Thursday Midnight Groove»! Νέα εκπομπή καινέο πρόσωπο ανάμεσα μας, ο Γιάννης Σκούρτης, με ανοικτά παράθυρα, ανοικτή καρδιά κι ανοικτό μυαλό, μας κάνει παρέα με όμορφες Jazz, Soul, Funk, R&B μουσικές και άλλες μεταμεσονύκτιες εξερευνήσεις… Δύσκολο έργο, για δύσκολες ώρες και δύσκολους ακροατές… αλλά η αλήθεια και η απλότητα πάντα κερδίζει μαι θέση κάτω από το φεγγάρι.

Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply