ΑΣ ΠΑΜΕ ΩΣ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Clipart Radio


CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΗΣ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :

ΒΑΡΩΝΟ ΟΡΣΟΝ, BILL HUNCHBACK, ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΑΚΙΔΗ, ΣΠΥΡΟ ΧΗΡΑ,  WICKED WOOLF  & ΤΑΣΟ ΡΗΤΟ
Αναλυτικά :

3 με 4 : «ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ» / ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ. Μια εκπομπή πύραυλος που κινείται με ατομική ενέργεια, αλλά που παίρνει εμπρός με μικρές μπαταρίες… Μουσική και μουσικοί κι όλα αυτά συνοδεία Εμβατηρίων και Πολιτικών Τραγουδιών και ύμνων καθιστών και ξεκούραστων, συνοδεία τριών καφέδων εσπρέσο στρέτο και τριών κουβανέζικων πούρων. Ο Βαρώνος θα πιει τον καφέ του στο σπίτι σας, όπου θα εισβάλει απρόσκλητος και θα πει την καλή του κουβέντα, να πάει η μέρα και η νύχτας σας πρίμα.

4 με 6 : «Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ». Φρέσκοι φρέσκοι το απογευματάκι, με τον αεικίνητο Bill Hunchback τον άνθρωπό που έχει κάνει, κάθε μέρα να μοιάζει με απόκριες, σε πρωινούς περιπάτους, με πρωινούς προβληματισμούς και μεσημεριανές ορέξεις κι απορίες. Σήμερα εκτάκτως ο Bill παγιδευμένος σε πασχαλινό τραπέζι και γλέντι που κράτησε λίγο παραπώ από το κανονικό και από το προβλεπόμενο, θα είναι κοντά μας με ηχογραφημένη εκπομπή σε επανάληψη.


6 με 8 :
«Εκτός Ορίων» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ. Σήμερα ταξιδεύουμε σ άλλες εποχές , σε άλλα μουσικά μονοπάτια . Ένα ταξίδι στα θολά νερά του Mississippi πάνω σ ένα σχεδόν σάπιο ποταμόπλοιο . Παραδίπλα μας μια μπάντα να παίζει τα blues του Αμερικάνικου νότου . Το Ταξίδι μας ξεκινά στις 6 με αφετηρία τον clipartradio.gr και μέσο της εκπομπής ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ και θα διαρκέσει ένα ολόκληρο δίωρο. Γεμίστε το ποτήρι σας μ ένα Old Bourbon και ταξιδέψτε μαζί μας

8 με 10: «ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ» Μια δίωρη περιπλάνηση σε μουσικά μονοπάτια που έχουμε περπατήσει και έχουμε αγαπήσει, σε μονοπάτια καλά κρυμμένα που ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ σας αποκαλύπτονται, ….. A Walk On The Wild Side!!! γιατί η Μουσική Είναι Μια. Μέσα από χιλιάδες βινύλια και CD στο ρόλο του οδηγού και εξερευνητή ο Σπύρος Χήρας. ……..All Aboard!!!.


10 με 12: «Strictly Weird Tales»! Η μονίμως μαυροφορεμένη ηρωίδα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, η Wicked Woolf μέσα από την εκπομπή της «Strictly Weird Tales» θα δώσει φιλιά σε πολλούς βατράχους ψάχνοντας μαγεμένους μεταμορφωμένους πρίγκιπες, γιατί τα παραμύθια λένε πάντα την αλήθεια και

καλωσορίζουν το φεγγάρι.

12 με 2 :
«Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα» νέα εκπομπή. O Μουσικός Προπαγανδιστής Τάσος Ρήτος παίζει μουσικές, απαγγέλει ποίηση και μεταδίδει όλα τα βακχικά νέα. Πάθος,  φιλία,  μουσική και τα ποιήματα που αγαπάμε.

Αν δεν μπορείτε να μας δείτε

Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply