ΑLTCINE στη ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

Clipart Radio

Το φεστιβάλ altcineAction! βρίσκεται ήδη στην τελική του ευθεία! Ο τερματισμός θα γίνει στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, όπου τη βραδιά της 3ης Οκτωβρίου, θα λάβει χώρα η τελετή απονομής των βραβείων.

Η ψηφοφορία του κοινού ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά αποτελέσματα. 2500 εγγεγραμμένοι χρήστες γέμισαν τις ψηφιακές κάλπες του φεστιβάλ με περισσότερες από 3000 ψήφους. Παράλληλα, μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων τίμησαν τις ταινίες με τις κριτικές τους. Οι κριτικές αυτές βρίσκονται ήδη αναρτημένες στον ιστότοπο του φεστιβάλ, αυξάνοντας την αγωνία για τα τελικά αποτελέσματα.

Ποιά από τις 48 ταινίες του altcineAction! θα πάρει το μεγάλο βραβείο του κοινού και ποιες άλλες θα κερδίσουν τα υπόλοιπα πολύ σημαντικά βραβεία;

Και μην ξεχνάμε το βραβείο έκπληξη που θα απονεμηθεί στον καλύτερο κριτικό! Η επιτροπή που θα αποφασίσει για αυτό το βραβείο αποτελείται από τους:

Μαρία Παραδείση, Ιστορικός Κινηματογράφου (Πάντειο Πανεπιστήμιο)
Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος, Σκηνοθέτης (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο)
Gergana Doncheva, Πανεπιστημιακός ( Πανεπιστήμιο Σόφιας, Βουλγαρία – Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών)
Agron Domi, Συν-ιδρυτής και δ/ντης Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Τιράνων

Μη ξεχάσετε λοιπόν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012, στις 8.30 μμ, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Iερά Οδός 48, 104 35, Κεραμικός, Αθήνα) μπορείτε να παρακολουθήσετε τις βραβευμένες ταινίες και να γιορτάσετε μαζί με τους διοργανωτές την ολοκλήρωση του κινηματογραφικού ταξιδιού που κράτησε μαζί για 46 ολόκληρες μέρες.
Πάντα τέτοια να έχουμε…

Reply