ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ

Clipart Radio

[fblike]
 

 
Άγιοι μας  Τζιάκομο Πουτσίνι και Τζο Στράμερ πέστε μας:
υπάρχουν και χειρότερα ή μήπως όχι;
ClipArt Radio : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ
ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ  ΜΕΡΕΣ
ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ, ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ και ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ
αναλυτικά:
2 με 4 : «Μουσικήν Ποίει» ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ. Σίγουροι πως η ΠΟΙΗΣΗ θα σώσει τον κόσμο, και ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και την ΚΟΛΑΣΗ να μοιάζει σαν ατέλειωτη ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, σας καλούμε σε μια εκπομπή με αισθήματα, αισθήσεις, μουσικές που ευχόμαστε να ακουστούν δυνατά σαν τις ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ της ΙΕΡΗΧΟΥΣ, που θα ρίξουν κάθε είδος τείχους μες στη παγερή μοναξιά των καιρών μας.
4 με 6: «Tea time» / Γρηγόρης Χατζάκης. Μια εκπομπή σε απογευματινούς εριπάτους, με πρωινούς προβληματισμούς και νυχτερινές απορίες πουι φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας απόγευμα σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω φθινοπώρου.
6 με 8 :  «SURE ABOUT NOW» MAΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ. Μια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον ευατό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής.
8 με 10 : «Εκτός Ορίων Ραδιοφώνου» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ. Ελάτε σήμερα να βγούμε παρέα εκτός ορίων ραδιόφωνου και να αποχαιρετήσουμε όσα μας έχει σπάσει τα νεύρα και να τα εξορκίσουμε με μουσικές και ευχές . Βέβαια αν μπορέσουμε και καταφέρουμε να αποβάλουμε όλα αυτά που μας εκνευρίζουν κι έχουν κάτσει στο σβέρκο μας τα τελευταία χρόνια ακόμα καλύτερα.
10 με 12: ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ : SPECIAL CLIP art PODCAST. Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ διαλέγει και μιξάρει μουσική που αγαπά και μισεί. Σήμερα ονειρικές μουσικές για ανεξέλεγχτες πτήσεις…
12 με 2: Tο F(reaking)_Rock Show θεωρείται σκοτεινό και απρόσιτο στα αυτιά των ανυποψίαστων, η Άννα Δήμου στα decks παίζει σπόκοσμες μουσικές και σας διαβάζει σκοτεινά κι ανήσυχα παραμύθια. Όλα αυτά θα τα μάθετε ακούγοντας στον Clip Art Radio απόψε τα μεσάνυχτα μέχρι τις δύο. Και μια συμβουλή: Αν ακούσετε ήχους κάτω από το κρεβάτι σας, μη σκύψετε να κοιτάξετε… Τα τέρατα πάντα κατοικούν στις ντουλάπες..
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply