[βολεμένοι στις φαντασιώσεις μας]

Clipart Radio

submissive_5_by_elexis
 
 
 
 
 
 
Άγιε μας Τζέιμς Ντιν,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας …
ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
 
[πονηρές οι ανάγκες μας
λογοδοσμένοι και βολεμένοι
στις φαντασιώσεις μας
σαν δημόσιοι υπάλληλοι*]
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΔΗΣ, ΦΟΥΛΗ ΝΤΑΚ και ΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
 
08.00 – 10.00 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΔΗΣ – ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ. Όλα είναι δυνατά . Οι άνθρωποι να δακρύζουν, φεγγάρια να αδειάζουν, έρωτες να ξεδιπλώνεται, σεντόνια να ξεστρώνονται, εραστές να απογυμνώνονται και τα σκυλιά να τραγουδάνε. Τραγούδια υπέροχα, σαγηνευτικά, τραγούδια γεμάτα ποιήματα, καημούς, όνειρα, τραγούδια σπάνια, τραγούδια που θα μισήσεις να λατρέψεις και το ανάποδο
10 – 12 μ.μ. ΦΟΥΛΗ ΝΤΑΚ – «PROZAC SESSIONS». Εκπομπή για γενναίους και τολμηρούς, για τους λίγους που αλλάζουν τον κόσμο αλλά και για κείνους που ακόμα ονειρεύονται. Ψάχνει αιτίες κι αφορμές και αρμενίζει στα βαθιάτης ψυχής , χωρίς κανενός είδους σωσίβιο. Σε καμμία περίπτωση όμως, δεν παραλείπει να θυμίζει πόσο δύσκολο είναι να είσαι πολίτης αυτού του κόσμου όπως κατάντησε.
12.00 – 2.00 ΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ – ΠΕΛΛΑΜΟΣ. Από Pizzicato Five μέχρι τον Δράκουλα κι από τη Μαίρη Πόπινς μέχρι τους Mercury Rev, δυο ώρες δρόμος. Ένα ραδιοφονικό πρόγραμμα ικανό να σας κάνει να ξεχάσετε το σίδερο πάνω στο πουκάμισο, να βάλετε μαρέγκα στο καφέ, να κάνετε ταχύρυθμα μαθήματα Κυπριακής διαλέκτου και ότι άλλο ήθελε προκύψει.
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply