βράδι πρωί λέμε τη προσευχή μας

Clipart Radio

tumblr_n1bsl02X4u1r4nm43o4_500
 
 
 
 
Άγιε μας Γιάννη Χρήστου,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 
[βράδι πρωί λέμε τη προσευχή μας
‘Αλλη ψυχή δεν βλαψαμε στο κόσμο
εξόν απ’ τη δική μας…*]
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΝΤΟΥΣΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΡΑΚΗ, ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ και ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
 
8.00 – 10.00 «ΤΙ ΝΕΑ ΨΙΨΙΝΑ;» / Ανδρονίκη Ντουσάκη. Λιγα λογια ..Πολλες «εικονες»! Μια εκπομπή σαν τον χορο του Ζαλογγου… Αλλαγή πλεύσης και προορισμού. Κάτι σαν αεροπειρατεία. Μουσικές κι Αισθήματα, που δεν θα ακούσετε ποτέ πουθενά αλλού. Μόνο εδώ λοιπόν και πουθενά αλλού.
10.00 – 12.00 ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ / ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΡΑΚΗ. Ένας Διάλογος με την Ομορφιά που κρύβεται στα Σκοτάδια, στην άκρη της σιωπής, με εκκωφαντικές μουσικές. Λόγια που βγάζουν φτερά στην πλάτη και ανοίγουν διάπλατα τα όνειρα σε ένα κόσμο που κατοικείται από άγγελους και ουράνια πλάσματα.
12.00 – 2.00 12 με 2: «SALONIQUE UBER REALISM» με τον ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗ που ειδικά απόψε συναντα ξανα το “Μεθυσμενο παραμυθι” και τη Μάρα Τσικάρα και οι δυό μαζί διαλεγουν τραγούδια και μιλουν για τον “νεο γενναιο κόσμο” που αργει να εμφανιστει… [εκπομπή σε επανάληψη]
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply