[Γείρε και πες δεν έμεινε τίποτα από του κόσμου τη κακία]

Clipart Radio

[fblike]
 
tumblr_n5m9ynGHDF1r9cegso1_500
 
 
Άγιε μας Μαρσέλ Προυστ
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ
[Γείρε και πες δεν έμεινε τίποτα από του κόσμου τη κακία
μια ξεραμένη μέδουσα πάνω στο βράχο
το χέρι μου ανεπαίσθητα στον ώμο σου
και η μαλακή γραμμή
του ορίζοντα καθρεφτίζεται
στα μάτια σου*]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΜΑΙΡΗ ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ, ΔΗΜΟΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΠΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΤΖΑΦΟΣ και ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
8 με 9 «Metal Giafka» / ΜΑΙΡΗ ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ. Ένα ταξίδι με συνοδούς εφιάλτες, μελαγχολία, παράνοια και νοσταλγία. Το πρώτο ηχητικό ταξίδι που προσφέρεται για ψυχανάλυση, αυτοκριτική και ενδοσκόπηση
9 με 10 «It’s too good to be true» / ΔΗΜΟΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ & ΛΕΝΑ ΠΑΠΠΑ. Μια εκπομπή που ξετυλίγει για εσάς μουσικές και τραγούδια, για παιδιά και τη παιδική αθωότητα ή για ανθρώπους που κρατούν ζωντανό μέσα του το παιδί. Μια εκπομπή
Για μικρά και μεγάλα παιδιά
Για μικρές και μεγάλες καρδιές
10 με 11 : «CRIPPLED PILGRIMS» / Αναστάσιος Ευαγγέλου. Η μουσική ως μέσο έκφρασης της διάθεσης κατατάσσεται αναμφίβολα σε 2 είδη: καλή & κακή. Σε αυτή τη βάση, η εκπομπή προτιμά την εναλλακτική σκηνή κρατώντας απόσταση από το mainstream για ακροατές με «αιρετικές» απόψεις. Το πρώτο ηχητικό ταξίδι που προσφέρεται για ψυχανάλυση, αυτοκριτική και ενδοσκόπηση….
11 με 12 : «Welcome to Tzapan» / ΠΑΝΟΣ ΤΖΑΦΟΣ. Γλυκά urban beats με δόσεις electronica. Βρώμικο funk με επικάλυψη reggae. Afro beat με στρώσεις πικρής soul.Προυποθέσεις η καλή σας διάθεση και το σωστό μέτρημα του ρυθμού.
12 με 2 : «Τσίου Νιάου Summerμπίου» / ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ. Μια βόλτα στα προάστεια του mainstream, με ένδυμα περιπάτου και χαλαρή διάθεση. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
*//Παραφράζοντας τον Νίκο Αλέξη Ασλάνογλου
 
 
 

 
 
 
 
 

Reply