για χάρη του έρωτα θα είμαι, θα είσαι, θα είμαστε

Clipart Radio

[fblike]

 
Άγιε μου Βαλεντίνε, μέρα που ξημερώνεις,
τι άλλο καλέ μου θα αντικρίσουν τα ματάκια μας;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΕΤΑΡΤΗΣ
Και από τότε είμαι, γιατί εσύ είσαι,
Και από τότε είσαι, είμαι και είμαστε,
Και για χάρη του έρωτα
θα είμαι, θα είσαι, θα είμαστε.
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΠΟΙΗΣη ΓΥΜΝΗ  – ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ, ΒΑΡΩΝΟ ΟΡΣΟΝ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:
4 με 6: «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
6 με 12 : « ΠΟΙΗΣΗ ΓΥΜΝΗ  – ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ» Ζωντανά από το  Mamisio στη Θεσσαλονίκη απλοί άνθρωποι, αλλά με όνειρα και ακμαίο ρομαντισμό ψυχής θα διαβάσουν, θα απαγγείλουν και θα τραγουδήσουν το δικό τους ποίημα ή θα διαβάσουν το αγαπημένο τους ερωτικό ποίημα από τον ποιητή που θα διαλέξουν.
Στα deck ο Dj Gorg.
Επιμέλεια εκδήλωσης : Τέλλος Φίλης
Συντονισμος  :Βασίλης Τερζόπουλος
Τεχνικη επιμελεια του Κωνσταντίνου Ποτακίδη
και την εποπτεία στη ροη προγραμματος θα έχει η  Αννας Δήμου.
Μπορείται κι εσείς να συμμετάσχετε ενεργά από το τσάτ του σταθμού, με παρεμβάσεις, αλλά και παρατηρήσεις και ερωτήσεις και παραγγελίες.
Τολμάμε. Γιατί η Τέχνη της Ποίησης, δεν είναι εύκολη, απαιτεί πολύ πίστη και προσπάθεια, αλλά σε ανταμείβει όταν γυμνή προβάλει μπροστά σου , δείχνοντας ποιο είναι το ουσιαστικό που οφείλεις να επιλέξεις, για να διεκδικήσεις θέση στον κόσμο του αύριο.
12 με 2 : (περίπου για την ακρίβεια) : Η εκπομπή που κάνει : Να τρίζουν τα νεύρα όλων / Να τρίζουν τα περβάζια / Η εκπομπή που προκαλεί Βροχές, νεροποντές κι άλλες καταστροφές. «ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ» και ο Βαρόνος Όρσον σε μια καταδικασμένη μάχη να μπει στον ίσιο δρόμο του Θεού και των ανθρώπων….
Ποιος είπε ότι τα τέρατα κατοικούν στις ντουλάπες;
Μερικές φορές ζούν ανάμεσά μας..
2 με 8 το πρωί : EROTICA AFTER PODCAST. Μέχρι να ξεπροβάλει η καινούργια μέρα, ένας καταιγισμός ονειρικών ήχων, ένα essential mix, όπου o Βαρώνος Όρσον διαλέγει και μιξάρει Erotica τραγούδια και μουσικές που αγαπά και μισεί και εμείς σας την προσφέρουμε με όλες μας τις ευχές να έχετε ένα απολαυστικό ήρεμο ξημέρωμα, διαφορετικό απ΄όλα τα άλλα.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 

Reply