Γιορτινές μέρες

Clipart Radio

[fblike]

του Βίκτωρα  Τσιλώνη /*/

Είναι οι μέρες που θες είτε να βρεθείς με τους φίλους, τους γονείς, τα αδέλφια και την υπόλοιπη οικογένεια είτε να κρυφτείς μόνος περιδιαβαίνοντας τα συρρέοντα στις κεντρικές πλατείες και λεωφόρους πλήθη ή ακόμη μέσα στο γραφείο ή το διαμέρισμα για να κλείσεις τις δικές σου «εκκρεμότητες», ουσιαστικές, ψυχικές και ψυχολογικές.
Και στις δύο περιπτώσεις ο χρόνος είναι λιγοστός αλλά και συνάμα πολύς προκειμένου να κάνεις ό,τι σου αρέσει και ό,τι δεν σ’ άφησε όλη η χρονιά να κάνεις: να γράψεις κείμενα ή μουσική, να ζωγραφίσεις πίνακες με κάρβουνο, να ακούσεις τα δισκάκια (ΕλΠις τα λέγαμε κάποτε, ίσως γιατί η ακρόασή τους μας έδινε μια μεγάλη ελπίδα;) μιας χρονιάς που πέρασε και το Γιούτιουμπ με το Φέισμπουκ δεν σ’ άφησαν ν’ ακούσεις καθώς πήγαινες μάλλον νωχελικά από το ένα βίντεο κλιπ της Μαρίας στο βίντεο κλιπ που ανέβασε ο Κώστας και στο βίντεο κλιπ που “βρήκε” ο Κώστας από τη Δέσποινα, η Δέσποινα από την Κατερίνα και η Κατερίνα από τον Τάκη.
Κι αν όλα μπορούν να αλλάξουν τη νέα χρονιά που έρχεται ή έστω μπορείς έστω για λίγο, πολύ λίγο, να το πιστέψεις αυτό, το Ραδιόφωνο του ClipArt είναι εδώ για να σε συντροφεύει και να σε φέρνει σε διαδικτυακή (και όχι μόνο) επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους και μουσική που θέλεις να ψάξεις, να βρεις και να ακούσεις ξανά.
Κι εμείς, το Intellectum (www.intellectum.org), η εκπομπή «Απόγευμα στο Τίφαννυς» (κάθε Τρίτη πλέον 6-8 μ.μ. αλλά και μαγνητοσκοπημένα στο http://www.mixcloud.com/Intellectum), η Αθηνά Αυγητίδου, ο Κώστας Παπαθανασίου και ο Βίκτωρ Τσιλώνης, είμαστε εδώ, όλοι μαζί, μαζί σας.
Το 2013 ας είναι ελπιδοφόρο και ας φέρει μέσα από τα οικονομικά συντρίμμια και τις στάχτες καινούρια λουλούδια στις ζωές όλων μας.
Εμείς θα παραμείνουμε εδώ, προσπαθώντας καθημερινά για τον ορθό λόγο, την αντικειμενική ενημέρωση και την καλή μουσική!

 Χρόνια Πολλά σε Όλους λοιπόν!

 
 

Reply