[δεν προσεύχομαστε μοναχά για εμάς]

Clipart Radio

[fblike]
 
Irie_Handler-Langlois-01
 
 
 
 
Άγια μας Άννα Αχμάτοβα
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
[δεν προσεύχομαστε μοναχά για εμάς
αλλά για όλους, αυτούς που στάθηκαν μαζί μας στη σειρά
στη ζέστα του Ιούνη
κάτω από τον τόσο κόκκινο
τον τοίχο
κι αθώρητο ακόμα.*]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΝΙΚΟΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ, ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ, ΘΑΛΕΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΤΖΑΦΟΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΣΤΑΚΑΣ και ΗΛΙΑΣ ΓΙΟΥΜΗΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:

8 με 9 : «ΠΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΕΙ» / ΝΙΚΟΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ . Μια ενδοσκοπική ματιά, σε μια περιοχή που ήταν κάποτε μια χώρα και που σήμερα είναι μια ανυπόφορη έρημος… Ένα απίστευτο ταξίδι, γεμάτο τόλμη, αθυροστομία, κουτσομπολιά, σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς…
9 με 10 : «Με Τεντωμένες Χορδές» / Θάνος Τριάντα. Μια υπερκόσμια πτήση με μουσικές να εξάψουν το ενδιαφέρον σας και να κάνουν το βράδυ σας σχεδόν «καλοκαιρινό»…! Μια μελλοντολογική εκπομπή με ζώδια και αστρολογικές προβλέψεις στο τέλος της μέρας και στην αρχή της ζωή μας.
10 με 11: «Neverland» / Θάλεια Παπαδοπούλου: Μια ραδιοφωνική περιπλάνηση στη Χώρα του Ποτέ, στον τόπο που πηγαίνουν όλες μας οι αναμνήσεις για να μην πεθάνουν, όλοι μας οι αγαπημένοι άνθρωποι, για να μένουν πάντα νέοι, όλες μας οι ευχές, για να παραμένουν άσπιλες.
11 με 12: «Welcome to Tzapan» / ΠΑΝΟΣ ΤΖΑΦΟΣ. Γλυκά urban beats με δόσεις electronica. Βρώμικο funk με επικάλυψη reggae. Afro beat με στρώσεις πικρής soul.Προυποθέσεις η καλή σας διάθεση και το σωστό μέτρημα του ρυθμού.
12 με 2: «ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΟΥΜΕΝΟΙ»/ Ο Σωτήρης Παστάκας στο μικρόφωνο και ο Ηλίας Γιούμης στο πλατό και τούμπαλιν αλληλο- και αυτο- μαστιγώνονται προς τέρψιν όλων. Κι αν θα πούμε κανένα τραγούδι ή καμιά κουβέντα παραπάνω, ψωμί και αλάτι της θάλασσας.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
*//Παραφράζοντας την Άννα Αχμάτοβα
 
 
artwork: Irie Handler-Langlois*
 
 


 
 
 
 
 

Reply