Δεν τελειώσαμε ακόμη για την αγάπη να μιλούμε

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 
Άγιε μας  Ζαν Ζενέ,
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ
[Ο ουρανός ίσως ξυπνήσει , ίσως αναπτυχθούν τ` αστέρια
τα λούλουδα ίσως να στενάξουν, και στα λιβάδια
το μαύρο το γρασίδι ίσως καλωσορίσει τη δροσοσταλίδα
εκεί που το πρωί έρχεται για να πιει
ίσως και να χτυπήσει πένθιμα η καμπάνα
Δεν τελειώσαμε ακόμη για την αγάπη να μιλούμε
δεν τελειώσαμε ακόμη τα τσιγάρα μας να καπνίζουμε]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,  ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ και  ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί). Αναλυτικά:
6 με 8 : «From Heaven to Hell» με τoν Σοφοκλή Μαργαρίτη. Μας ψεκάζουν, μας ντοπάρουν, μας τραβάνε κι ας κλαίμε, μας βγάζουν τη ψυχή καθημερινά, αλλά εμείς – απτόητοι κι απαθείς – τραγουδάμε αμέριμνοι. Καλωσορίστε μια εκπομπή σινεφιλίας και αναφοράς σε ήρωες της μεγάλης οθόνης, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας. Μια εκπομπή όχι μόνο να την ακούσετε, αλλά να την δείτε και να την ζήσετε.
8 με 10: «Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ» με τον ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ.  Η ιστορία του ανθρώπου είναι η λύπη. Να την ανοίξουμε, θα έχει παλιώσει. Να σπάσουμε το μπουκαλάκι με το περίφημο άρωμα. Όσο λιγοστεύουν οι λέξεις της στα κελάρια της γης, τόσο μεγαλώνει το δικαίωμα αμφισβήτησης ενός κόσμου που πεθαίνει ανυποψίαστος, αδαής και ανώριμος. Ενός κόσμου, που πεθαίνει αλύπητος.
10 με 12:  «ΕΦΗΜΕΡΑ» / ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ. Μια εκπομπή κολλημένη με την κοινή λογική και φανατισμένη με τους δημιουργικούς ανθρώπους. Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.
12 με 2 «Με Τεντωμένες Χορδές» / Θάνος Τριάντα. Μια υπερκόσμια πτήση με μουσικές να εξάψουν το ενδιαφέρον σας και να κάνουν τη νύχτα σας σχεδόν «καλοκαιρινή». ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ κι ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ ήχος.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 

 
 

Reply