ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΦΩΤΑ

Clipart Radio


Ξεκινήστε την εβδομάδα σας, ακούγωντας :
3 με 4 :   «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά.
4 με 6 :   «Freaking Monday Snack». Τα μεσημέρια της πιο βαρετής και δεύτερης πιο μισητής μέρας της εβδομάδας η Άννα Δήμου από τις 4 έως τις 6 σας σερβίρει το Freaking Monday Snack.Με ποικίλες μουσικές, νέα, σχόλια και πολύ κέφι προσπαθεί να σας φτιάξει τη διάθεση.
6 με 8 :   «Darling». Η Έλενα Τριαντάφυλλου έχει μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια.
8 με 10:   Στην εκπομπή ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ο Θόδωρος Γιαχουστίδης αποχαιρετά με τον τρόπο του τους Βιερίνια και Κοντρέρας και τους εύχεται «Καλή επιτυχία»! Παρουσιάζει τις νέες ταινίες στη Θεσσαλονίκη, παίζει φρέσκο πράμα από τους JUSTICE, WILD FLAG, PIXIE LOTT, YUCK κι άλλα τέτοια ωραία και περνάει με κόκκινο ωσάν τον Κουλούρη! ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, coughing edition, 20:00 με 22:00!
10 με 12:   «Ένα Υπέροχο Εμβρυακό Ταξίδι»  με τον BILL HUNCHBACK .που βλέπει τη ζωή σαν ένα ατέλειωτο μυστήριο  κι ατενίζει τον κόσμο από ψηλά με προοπτική, χαμόγελο και αισιοδοξία (τόσο που αναρωτιόμαστε για τη διανοητική του σταθερότητα). Κι όλα αυτά οπλισμένος με λαγάνα, καλαμαράκια και ταραμά (γιορτάζοντας εσαεί κάθε Δευτέρα, σαν Καθαρή Δευτέρα, ο μασκαράς). Μαζί απίστευτη μουσική.
12 με 2 :  «025» / ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗΣ …ναι ρε συ απ’ όλα θα ‘χω στην εκπομπή και μουσικές και φώτα κι εκπλήξεις και ξίδια και ξηροκάρπια και μπινελικάκια και καναπεδάκια τριθέσια που θα γίνονται και κρεβάτια χαχαχα ε μ’ εσένα πού ‘μπλεξα τι περίμενες  χαχαχα ναι έχω τα κέφια μου γιατί αγαπάω τους φίλους μου και μου φαίνεται ότι κι αυτοί μ’ αγαπάνε τι άλλο θέλω ρε απ’ αυτή τη ζωή την άσε τώρα να μην την πω τι άλλο θέλω?
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 

Reply