ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ + ΜΑΡΑΝΤΗΣ

Clipart Radio


Ο Γιώργος Δημητριάδης και ο Λεωνίδας Μαράντης μετά από την πετυχημένη περσινή τους σύμπραξη στο Κοο Κοο και τις εκρηκτικές βραδιές που μας χάρισαν, βγάζουν τις κιθάρες τους από το βίσμα και μας δίνουν ραντεβού την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στο “Café Αλάβαστρον” στο Παγκράτι, για μία μοναδική unplugged εμφάνιση. Στο πλευρό τους συναντάμε το ακουστικό σχήμα των Spotlights, με δύο ορεξάτους μουσικούς, πάντα έτοιμους να προσφέρουν μια διαφορετική δυναμική στα τραγούδια.
Ο Γιώργος Δημητριάδης βρίσκει στο πρόσωπο των Spotlights τους νέους του «μικρούς ήρωες» και υπόσχεται να μας ταξιδέψει με επιλογές από την 20ετή δισκογραφική του πορεία, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα. Με όπλο τον ανανεωμένο του ήχο θα ξεκινήσει μια μεγάλη διαδρομή «σαν να μην πέρασε μια μέρα» από τους πρώτους του δίσκους και τις πρώτες του μεγάλες επιτυχίες (“Ξύπνα…φτάσαμε”, “Όσα μου ‘χεις χαρίσει”) και θα καταλήξει στον δέκατο και τελευταίο προσωπικό του δίσκο, τo “Σάββατο” (“Ένα βράδυ λιγότερο”, “Τι να σκεφτώ”). Δεν θα ξεχάσει όμως να μας παρουσιάσει και κάποια κομμάτια από την ολοκαίνουρια δισκογραφική του δουλειά που ετοιμάζει αυτές τις μέρες. 
Ο Λεωνίδας Μαράντης, έχοντας στριμώξει στην βαλίτσα του τον σύγχρονο ήχο του βρετανικού rock, ενώνει κι αυτός τις “αδυναμίες” του με τον Γιώργο και τους Spotlights και προσεγγίζει τα τραγούδια του με νοσταλγική διάθεση. Έχοντας στο ενεργητικό του την επιτυχία του “Σκουφά και Σίνα” που ξεχώρισε στα ραδιόφωνα της πόλης, ο Λεωνίδας στήνει ένα φωτεινό μουσικό ταξίδι και μας ξεδιπλώνει ιστορίες βγαλμένες μέσα από την πρώτη του δισκογραφική απόπειρα με τίτλο “Λονδίνο – Αθήνα”, μαζί με ελληνικές και ξένες διασκευές.
Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι, για αυτήν την βραδιά, είναι οι Spotlights. Ο Στέφανος Δανιηλίδης στο πιάνο βάζει την δικιά του πινελιά στις ενορχηστρώσεις και ο Νίκος Νικολαίδης δίνει μία διαφορετική διάσταση στα τραγούδια με τις κιθαριστικές του παρεμβάσεις.

Reply