διαλέγω θα πει λαθεύω

Clipart Radio

[fblike]
22
Άγιοι μας Οκτάβιο Παζ και Ζιλ Ντασέν,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
[“Η νύχτα
είναι οχλαγωγία αυτοκαταστρεφόμενη,
στόμα που,
όταν τ’ αγκαλιάζουμε, γίνεται χίλια κομμάτια.
Τυφλή
ξανακολλάει στα ψαχτά τα θρύψαλά της,
μαζεύει
τα σπασμένα της ονόματα, τα διασκορπίζει πάλι.
Με τ’ ακροδάχτυλα κομμένα
ζητά τυφλά, ψηλαφητά να βρει τα όνειρα, την πόλη.
Δεν βρίσκομαι στο σταυροδρόμι:
διαλέγω
θα πει λαθεύω.” *]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας  ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ , ΘΑΛΕΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί). Αναλυτικά:
6 – 8 : «Darling». Η Έλενα Τριαντάφυλλου έχει μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια
8-10 : «SURE ABOUT NOW» / Mάριος ΜάζαρηςΜια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον εαυτό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής..!

10 με 12: «Neverland» / Θάλεια Παπαδοπούλου: Μια ραδιοφωνική περιπλάνηση στη Χώρα του Ποτέ, στον τόπο που πηγαίνουν όλες μας οι αναμνήσεις για να μην πεθάνουν, όλοι μας οι αγαπημένοι άνθρωποι, για να μένουν πάντα νέοι, όλες μας οι ευχές, για να παραμένουν άσπιλες.
12 με 2: «CRIPPLED PILGRIMS» / Αναστάσιος Ευαγγέλου. Η μουσική ως μέσο έκφρασης της διάθεσης κατατάσσεται αναμφίβολα σε 2 είδη: καλή & κακή. Σε αυτή τη βάση, η εκπομπή προτιμά την εναλλακτική σκηνή κρατώντας απόσταση από το mainstream για ακροατές με «αιρετικές» απόψεις.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
* απόσπασμα από το ποιήμα “Στη μέση αυτής της φράσης” του Οκτάβιου Παζ, μετάφραση: Γιώργος Κεντρωτής
Artwork: Ross Van Gogh

Reply