είμαστε σαν τα πρωτολούλουδα του Απρίλη

Clipart Radio

tumblr_o4y22gjSaC1u6t5zro1_1280
 
 
 
 
 
Άγιε μας Γιλμάζ Γκιουνέι,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 
[Είμαστε σαν τα πρωτολούλουδα του Απρίλη
δίψα της αγάπης που ζητά
και σου φλόγιζει τη σκέψη και τα χείλη. …*]
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΤΑΦΙ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΜΠΑΡΑΚ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΝΤΟΥΣΑΚΗ, ΔΑΦΝΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
 
6.00 – 8.00  «Ανέβαλε την Αναβολή σου» / Αναστασία Ντάφι &  Γεωργία Μομπάρακ.  Ξέχασαν, ανέβαλαν, το άφησαν για αύριο, το κάνουν τώρα, πέντε λεπτά θα πάρει μωρέ, τώρα νύχτωσε, θα το κάνουν αύριο,τώρα πείνασα, τώρα δεν είμαι σε φάση. Δεν προλαβαίνω μάνα μου ,έχω όλον αυτόν το χρόνο και όλο λειψός μου μένει. Θα σας πούμε ιστορίες από ανθρώπους της φυλής μας, απο αυτούς χορευουν γύρω απο σβησμένες φωτιες – να,τώρα σε λίγο θα φέρουν προσανάμματα.
8.00 – 10.00 «ΤΙ ΝΕΑ ΨΙΨΙΝΑ;» / Ανδρονίκη Ντουσάκη. Λιγα λογια ..Πολλες «εικονες»! Μια εκπομπή σαν τον χορο του Ζαλογγου… Αλλαγή πλεύσης και προορισμού. Κάτι σαν αεροπειρατεία. Μουσικές κι Αισθήματα, που δεν θα ακούσετε ποτέ πουθενά αλλού. Μόνο εδώ λοιπόν και πουθενά αλλού.
10.00 – 12.00 «2 ΩΡΕΣ» με τη ΔΑΦΝΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Μια εκπομπή με ευθύ λόγο, που ακολουθεί τη τεθλασμένη, σε εποχές που στραβά αρμενίζουμε, στραβά αγαπάμε και στραβά αρμενίζουμε. Μια εκπομπή γεμάτη φιλοσοφική διάθεση, σε αντιφιλοσοφικές μέρες, μια ακριβή εκπομπή, σε μέρες που οι πιο πολλοί φτηνά πουλούν και κανείς δεν αγοράζει. Χαμόγελο, θάρρος και καλή καρδιά…
12.00 – 2.00 ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ / Κωνσταντίνος Ιορδάνου . Αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες. Μες στη βραδύγλωσση βροχή, σαν πρόθεση ναυαγισμένη κάτι μακρύ να διηγηθεί, γεμάτη ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής…
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply