ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

Clipart Radio


 

Ω, Άγιε Μίνωα πες μου :
υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ
«είμαστε ο ένας για τον άλλο:
Ύστερα γέλασε, γέρνοντας στα χέρια
Μου γιατί η ζωή δεν είναι
Παράγραφος κι ο θάνατος νομίζω δεν είναι
Παρένθεση»
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΜΑΡΙΟ ΜΑΖΑΡΗ, ΦΙΛΙΠΠΟ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΧΩΡΙΤΗ , ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΣΙΑΝ, ΝΙΚΟΣ ΤΙΟΥ & ΚΟΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.
Αναλυτικά :

3με 4: «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
4 με 6 : «SURE ABOUT NOW» / MAΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ. Μια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον ευατό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής.

6 με 8 : ««Route 66». Ο Φίλιππος Χρυσόπουλος μπαίνει στην αγαπημένη του χτυπημένη Buick 8, παίρνει τον “Route 66″ και ταξιδεύει σε παλιά και καινούργια λημέρια. Περνάει από μικρά, σκονισμένα μπαράκια όπου οι μπάντες παίζουν για την ψυχή τους, τις μπίρες τους και μερικά δολάρια για βενζίνη. Σταματάει όπου ακούει rock ‘n’ roll, blues,country, soul, rhythm ‘n’ blues, gospel, garage και, φυσικα, Elvis. Κλείνει τα αυτιά στις εποχικές μόδες και τραγουδάει δυνατά ό,τι είναι αυθεντικό, αληθινό. Εκεί, κάπου στην έρημο της Δύσης, Παραμένει πιστός σε αυτόπου έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:

“It’s only rock ‘n’ roll but I like it.

8 με 10: «Αλαλούμ» με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ και τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΧΩΡΙΤΗ που βλέπουν τη ζωή σαν ένα ατέλειωτο μυστήριο κι ατενίζουν τον κόσμο από ψηλά με προοπτική, χαμόγελο και αισιοδοξία (τόσο που αναρωτιόμαστε για τη διανοητική τους σταθερότητα).

10 με 12: «All you need is love» / ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΣΙΑΝ. Ολοκαίνουργια εκπομπή, αφού την θαυμάσαμε στα ντέκ σε σποραδικές της εμαφανίσεις σαν DJ, περήφανοι την έχουμε ανάμεσα μας κι ανυπομονούμε κι εμείς να ακούσουμε και να απολαύσουμε τις επιλογές της. Μη τη χάσετε γιατί πάντα υπάρχει χώρος μές στη μέρα και τη νύχτα μας για ένα χαμόγελο.

12 με 2: «RED MIDNIGHT» / ΝΙΚΟΣ ΤΙΟΥ & ΚΟΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ. Το δυναμικό «ντούο» μας επιλέγει γνωστές, λιγότερο γνωστές και άγνωστες ακόμα και στον ίδιο μελωδίες, εξορκίζοντας τους φόβους της εβδομάδας που καταφτάνει. Συνδέει τα ασύνδετα και συντονίζεται με τα μεταμεσυνύκτια mood swings με την βοήθεια των ήχων της pop, soul, electro, rock και ότι άλλο μας είναι απαραίτητο…

Αν δεν μπορείτε να μας δείτε

Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply