ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΣ
Clipart Radio
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ
ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ
ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΕΤΑΝΕ
ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ , ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ, ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗ και ΜΙΧΑΛΗ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗ
Αναλυτικά:
4 με 6 : «From Heaven to Hell» με τoν Σοφοκλή Μαργαρίτη. Μας ψεκάζουν, μας ντοπάρουν, μας τραβάνε κι ας κλαίμε, μας βγάζουν τη ψυχή καθημερινά, αλλά εμείς – απτόητοι κι απαθείς – τραγουδάμε αμέριμνοι. Καλωσορίστε μια εκπομπή σινεφιλίας και αναφοράς σε ήρωες της μεγάλης οθόνης, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας. Μια εκπομπή όχι μόνο να την ακούσετε, αλλά να την δείτε και να την ζήσετε.
6 με 8 : «Darling». Η Έλενα Τριαντάφυλλου έχει μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια.
8 με 10: «Μεθυσμένο Παραμύθι» ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ . Εκπομπή όχι για μεθυσμένους, αλλά με ύπουλο σκοπό να σας μεθύσει και να γεμίσει τον αέρα που αναπνέετε από ζαλιστικές και ευωδιαστές μυρωδίες. Ήτανε ένα ποίημα
κι ήτανε γεμάτο τρύπες
έτσι έβλεπες
τον ποιητή να τρώει
και να ερωτεύεται
να βγάζει τα παπούτσια του
και να κοιμάται (Τάκης Σινόπουλος)
10 με 12: «SALONIQUE UBER REALISM» με τον Μαρκήσιο ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ. Ο αέναος ποιητής και δημοφιλόσοφος και παναποψιακός, παλιατζής ιδεών και δημιουργός της Ξακουστής Τετράδος του Λευκού Πύργου, συνοψίζει σε έναν μαραθώνιο λέξεων, σκέψων, μουσικών και τραγουδιών την αδυναμία αντίδρασης των ημερών, την γενικευμένη παραίτηση και την παρατεταμένη αθλιότητα και σας εξωθεί πέρα από τα όρια της εξωστρέφειας, της αντίστασης, της ταπεινότητας και της αγάπης.
12 με 2 : «025» / ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗΣ …η τελευταία λέξη δεν έχει ειπωθεί…ναι ρε συ απ’ όλα θα ‘χω στην εκπομπή και μουσικές και φώτα κι εκπλήξεις και ξίδια και ξηροκάρπια και μπινελικάκια και καναπεδάκια τριθέσια που θα γίνονται και κρεβάτια χαχαχα ε μ’ εσένα πού ‘μπλεξα τι περίμενες χαχαχα ναι έχω τα κέφια μου γιατί αγαπάω τους φίλους μου και μου φαίνεται ότι κι αυτοί μ’ αγαπάνε τι άλλο θέλω ρε απ’ αυτή τη ζωή την άσε τώρα να μην την πω τι άλλο θέλω?
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας