Ενδιαφέρον για τις Ειδήσεις των 8

Clipart Radio

[fblike]

 
Έκανα ακριβώς αυτό που μου ζήτησες. Έστησα τα όνειρα και τις ευχές στον τοίχο να με κοιτάνε κατάματα. Κι εγώ… γελώντας υστερικά σχεδόν, πυροβολούσα στα τυφλά με μανία.
Ρυάκι, ποτάμι κι ύστερα χείμαρος το αίμα των χαμένων ελπίδων. Επιπλέω. Τριγύρω μου τα όνειρα σπασμένα. Οι ελπίδες με τραβούν στο βυθό. Σκαλώνουν τα πόδια μου στις ευχές και βουλιάζω. Πλοκάμια αναμνήσεων τυλίγονται στο κορμί μου. Με τραβάνε πιο κάτω, ακόμη πιο βαθειά. Παλεύω να ξεφύγω. Γελοία ξεχαρβαλωμένη μαριονέττα που πνίγεται από τα ίδια τα σχοινιά της.
 

Μια λάμψη. Κι ύστερα διαύγεια. Ας αφαιθώ στην τραγικότητα του να πεθάνω από τις ίδιες τις ελπίδες μου. Από τι πέθανε θα ρωτήσουν; Την σκότωσαν τα ίδια της τα όνειρα. Να και κάτι ενδιαφέρον για τις ειδήσεις των 8:  “Γυναίκα βρέθηκε νεκρή, την ξέβρασαν τα κύματα των ονείρων της στις ακτές των χαμένων ευχών. Πάλευε για ώρες με τις αναμνήσεις ώσπου την εγκατέλειψαν οι δυνάμεις της και παρασύρθηκε στο βυθό των ελπίδων.”
Έκανα ακριβώς αυτό που μου ζήτησες. Η γυναίκα πέθανε. Πέταξε τα γοβάκια, σταμάτησε να φιλάει πρίγκιπες. Ένα παιδί που κυνηγάει βατράχους έχει μείνει μόνο. Καλύτερα τώρα;
 
arworks : Eros and Psyche by Belina Starscream
 

Reply