ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ

Clipart Radio


 
Άγιε μου Τζόρτζιο Ντε Κίρικο, θα μας σώσει η ομορφιά;
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΗΣ
«Ζούμε τον καιρό του ναυαγίου
που αργά μας σώριασε  ως κάτω στον βυθό
σαν βάρος έκπληκτο, σαν ωραίο ναυάγιο»
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ, ΚΩΣΤΑ KOΥΛΗ,  ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΑΚΙΔΗ, ΚΩΣΤΑ KOΥΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ & Lupus Impiorum
Αναλυτικά :
3 με 4: «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
4 με 6 : «No silent film» με την Άννα Δήμου. Μια διαφορετική εκπομπή, γεμάτη εικόνες, ταινίες και όνειρα. Μια εκπομπης σινεφιλίας και αναφοράς σε ήρωες της μεγάλης οθόνης, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας. Μια εκπομπή όχι μόνο να την ακούσετε, αλλά να την δείτε και να την ζήσετε.
 6 με 8: «Τσίου Νιάου Τσουκουμπίου» / ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΛΗΣ. Μια βόλτα στα προάστεια του mainstream, με ένδυμα περιπάτου και χαλαρή διάθεση. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας.
8 με 10 : «Εκτός Ορίων Ραδιοφώνου» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ. Ελάτε σήμερα να βγούμε παρέα εκτός ορίων ραδιόφωνου και να αποχαιρετήσουμε όσα μας έχει σπάσει τα νεύρα και να τα εξορκίσουμε με μουσικές και ευχές . Βέβαια αν μπορέσουμε και καταφέρουμε να αποβάλουμε όλα αυτά που μας εκνευρίζουν κι έχουν κάτσει στο σβέρκο μας τα τελευταία χρόνια ακόμα καλύτερα
10 με 12: «Μουσικήν Ποίει» ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ. Σίγουροι πως η ΠΟΙΗΣΗ θα σώσει τον κόσμο, και ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και την ΚΟΛΑΣΗ να μοιάζει σαν ατέλειωτη ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, σας καλούμε σε μια εκπομπή με αισθήματα, αισθήσεις, μουσικές που ευχόμαστε να ακουστούν δυνατά σαν τις ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ της ΙΕΡΗΧΟΥΣ, που θα ρίξουν κάθε είδος τείχους μες στη παγερή μοναξιά των καιρών μας.
12 με 2 : Transparentum / Lupus Impiorum. Ποιος φοβάται τον κακό το λύκο; Ο δικός μας έρχεται διάφανος, γαληνεύει με τις μουσικές και είναι έτοιμος να κουρνιάσει στην αγκαλιά σου σαν κουτάβι. Μια εκπομπή σαν παραμύθι, που θ’ανατρέψει όλα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply