ζωή είναι όταν οι άλλοι σ’ ακουμπάν

Clipart Radio

[fblike]
 
AAAAAAA
 
Άγιε μας Γιώργο Χειμωνά,
μεγάλη η χάρη και η άφθαρτη ομορφιά σου,
τι άλλο θα αντικρίσουν τα ανοχύρωτα μάτια της ψυχής μας;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ
[η ζωή είναι οι άλλοι
και ζωή είναι όταν οι άλλοι σ’ ακουμπάν
κι όταν γυρνούν προς εσένα
τα σώματα των ανθρώπων.]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ και ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί). Αναλυτικά:
6 με 8 : «Route 66». ο Φίλιππος Χρυσόπουλος μπαίνει στην αγαπημένη του χτυπημένη Buick 8, παίρνει τον “Route 66″ και ταξιδεύει σε παλιά και καινούργια λημέρια. Περνάει από μικρά, σκονισμένα μπαράκια όπου οι μπάντες παίζουν για την ψυχή τους, τις μπίρες τους και μερικά δολάρια για βενζίνη. Σταματάειόπουακούει rock ‘n’ roll, blues,country, soul, rhythm ‘n’ blues, gospel, garage και, φυσικα, Elvis.Κλείνει τα αυτιά στις εποχικές μόδες και τραγουδάει δυνατά ό,τι είναι αυθεντικό, αληθινό. Εκεί, κάπου στην έρημο της Δύσης, Παραμένει πιστός σε αυτόπου έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:
“It’s only rock ‘n’ roll but I like it..
8 με 10: «Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ» με τον ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ. ΣΗΜΕΡΑ: Ο ΕΣΤΕΜΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
Υπάρχει ο χρόνος που γνωρίζουμε και ο χρόνος που δεν μας γνωρίζει. Ανάμεσά τους ατελεσφορούν χιλιάδες μικροί χρόνοι – κόκκοι, συνακόλουθοι και ομοϊδεάτες μας.  Ωροδείκτες αξιών για τις οποίες σταθήκαμε ικανοί: Ο χρόνος που λείπει. Ο χρόνος που απαιτείται. Ο χρόνος εσύ. Ο  χρόνος που αξίζει, ο χρόνος που γιατρεύει, ο χρόνος που μπορεί, ο χρόνος που μιμείται, ο χρόνος που επιβάλλεται, ο χρόνος που φανερώνει, ο χρόνος απόδειξη, ο χρόνος απουσία, ο χρόνος τριβή, ο χρόνος που ξεφτίζει. Πολλοί διαφορετικοί χρόνοι.
Ο χρόνος ενός μεγάλου τραγουδιού.  Ο χρόνος που ενώνει και δεν μεσολαβεί, ανάμεσα στις λέξεις και τις πράξεις.  Ο χρόνος αντέχω. Ο χρόνος σταθμός. Ο χρόνος ζωή.  (η συνέχεια επί της οθόνης)
10 με 12: «ΕΦΗΜΕΡΑ» / ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ. Μια εκπομπή κολλημένη με την κοινή λογική και φανατισμένη με τους δημιουργικούς ανθρώπους. Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.
12 με 2: «Με Τεντωμένες Χορδές» / Θάνος Τριάντα. Μια υπερκόσμια πτήση με μουσικές να εξάψουν το ενδιαφέρον σας και να κάνουν τη νύχτα σας σχεδόν «καλοκαιρινή». ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ κι ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ ήχος.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
Artwork : Eric Traoré  
 
 

Reply