[ζωή που ζήσαμε ζωή που δεν θα ξαναζήσουμε]

Clipart Radio

tumblr_nie56qeTYI1syo5k2o1_1280
 
 
 
 
Άγιε μας Κλωντ Μονέ
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
[ζωή που ζήσαμε ζωή που δεν θα ξαναζήσουμε
του κακού μας του καιρού η σκόνη του χρόνου
έτσι που σκεπάζει την ντροπή των λέξεων μας
να αλυσοδένει το χθες με το τώρα και το αύριο.*]
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΑΛΕΞΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΛΙΑΝΑΙΟΣ, (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:

08 – 10 μ.μ. ΑΛΕΞΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ – LIITLE DROP OF POISON. Κάθε σταγόνα κερασμένη. Μια εκπομπή σε απογευματινούς περιπάτους, με πρωινούς προβληματισμούς και νυχτερινές απορίες που φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας βράδι σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω φθινοπώρου.
10 – 12 μ.μ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ – ΔΕΝ ΞΕΡΩ … ΘΑ ΔΩ. Επιμένουμε να μην ξέρουμε για να μπορούμε να βλέπουμε. Γιατί ο κόσμος θα πάρει φωτιά από ένα βλέμμα. Από ένα τραγούδι. Από μια λέξη καρφωμένη σωστά. Καψουροτράγουδα και ποιήματα από το σκυλάδικο της καρδιάς. Και το ερώτημα παραμένει: Ερωτευόμαστε σαν να μην υπάρχει αύριο ή επειδή δεν υπάρχει αύριο; Δεν ξέρω… θα δω.
12 – 02 π.μ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΛΙΑΝΑΙΟΣ – ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ. Εκπομπή πολλών βαθμών κελσίου, αλλά και αλκοολικών βαθμών ελευθερίας• αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες.
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply