[ζωή σαν βοερός λόξιγκας και ζάλη εκδικητική]

Clipart Radio

tumblr_ofygpssSi81u5lqbno1_500
 
 
 
 
 
Άγιε μας Νίνο Ρότα,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
 
[ζωή θυμωμένη με
το ασαφές της θείας βούλησης
ζωή σαν βοερός λόξιγκας
και ζάλη εκδικητική
όπου μόνο οι μεθυσμένοι
γνωρίζουν παράδεισο
όλοι οι υπόλοιποι ζουν
σε μια ζοφερή κόλαση*]
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΦΛΟΣ , ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΤΖΟΥΤΖH ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
06 – 08 μ.μ. ΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ – ΠΕΛΛΑΜΟΣ. Από Pizzicato Five μέχρι τον Δράκουλα κι από τη Μαίρη Πόπινς μέχρι τους Mercury Rev, δυο ώρες δρόμος. Ένα ραδιοφονικό πρόγραμμα ικανό να σας κάνει να ξεχάσετε το σίδερο πάνω στο πουκάμισο, να βάλετε μαρέγκα στο καφέ, να κάνετε ταχύρυθμα μαθήματα Κυπριακής διαλέκτου και ότι άλλο ήθελε προκύψει.
08 – 10 μ.μ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΦΛΟΣ – LOST IN TIME. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε ένα ταξίδι στον χρόνο αιχμάλωτοι μιας μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας που δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της πραγαμτικότητας με τάσεις μελαγχολίας ενός παρελθόντος που μας σημάδεψε.
10 – 12 μ.μ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ – TΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ. Μια διαφορετική εκπομπή, γεμάτη εικόνες, και όνειρα. Μια εκπομπης αναφοράς σε ήρωες της μουσικής, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες, σε κλειδιά και αντικλείδια για να ανοίγουν κάθε τι μας κλειδώνει το μυαλό και τις αισθήσεις.
12.00 – 2.00 ΤΖΟΥΤΖH ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ – CAT ON A HOT TIN ROOF. Γυρίζουμε πίσω στον χρόνο ακολουθώντας τη μουσική απου αγαπήσαμε. Και κάνουμε στάσεις σε όμορφα τοπία με πανέμορφη θέα και υπέροχα τραγούδια για υπόκρουση σαν την πιο ωραία ταινία που δεν είδαμε ακόμα,σαν τα πιο ωραία βιβλία που ακόμα δεν διαβάσαμε, σαν τον πιο μεγάλο έρωτα που δενζήσαμε ακόμα.
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply