ζωή σκληρή σαν πέτρινο άγαλμα

Clipart Radio

[fblike]
 

 
Άγιε μας  Μπιλ Χάλεϊ,
υπάρχουν και χειρότερα ή μήπως όχι;
ClipArt Radio : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
η ζωή μας σκληρή σαν πέτρινο άγαλμα
κι εμείς η σκιά πού μεγαλώνει
και θεριεύει ώρα με την ώρα
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΧΟΥΡΙΔΗΣ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΕΚΙΔΗΣ, Podcast  και ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ
αναλυτικά:
4 με 6: «Tea time» / Γρηγόρης Χατζάκης. Μια εκπομπή σε απογευματινούς περιπάτους, με πρωινούς προβληματισμούς και νυχτερινές απορίες που φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας απόγευμα σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω φθινοπώρου.
6 με 8 :  «SURE ABOUT NOW» MAΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ. Μια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον εαυτό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής.
8 με 10 : « Supersonic Saturday Sessions » / ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΧΟΥΡΙΔΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΕΚΙΔΗΣ. “Bγάλτε τον αετό…ή τον ιπποπόταμο που κρύβετε μέσα σας και πετάξτε ψηλά ή -αντίστοιχα- κυλιστείτε ανέμελα στη λάσπη.
Μουσικές που φιλοδοξούν να αλλάξουν την κακή καθημερινότητα ,να διώξουν την κατήφεια και να εξαφανίσουν τα προβλήματα όλης της εβδομάδας.”
10 με 12: ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ : SPECIAL PODCAST.
Διαλέγουμε  μουσική που αγαπάμε και μισούμε, ανεξέλεγχτα, ασύδοτα, με παραβατική διάθεση, αλλά – πάνω απ΄όλα – με ενθουσιασμό.
12 με 2: Tο F(reaking)_Rock Show θεωρείται σκοτεινό και απρόσιτο στα αυτιά των ανυποψίαστων, η Άννα Δήμου στα decks παίζει σπόκοσμες μουσικές και σας διαβάζει σκοτεινά κι ανήσυχα παραμύθια. Όλα αυτά θα τα μάθετε ακούγοντας στον Clip Art Radio απόψε τα μεσάνυχτα μέχρι τις δύο. Και μια συμβουλή: Αν ακούσετε ήχους κάτω από το κρεβάτι σας, μη σκύψετε να κοιτάξετε… Τα τέρατα πάντα κατοικούν στις ντουλάπες..
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
artwork : Lukasz Wierzbowski

Reply