Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ

Clipart Radio


 
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
 CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΕΤΑΡΤΗΣ
Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ
ΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ
ΘΑ ΑΝΑΤΕΛΛΩ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΑΚΙΔΗ, ΑΣΩΤΟ ΓΙΟ, ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗ, LUPUS IMPIORUM
 
4 με 6 :  «No silent film» με την Άννα Δήμου. Μια διαφορετική εκπομπή, γεμάτη εικόνες, ταινίες και όνειρα. Μια εκπομπης σινεφιλίας και αναφοράς σε ήρωες της μεγάλης οθόνης, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας. Μια εκπομπή όχι μόνο να την ακούσετε, αλλά να την δείτε και να την ζήσετε.
6 με 8 : «Εκτός Ορίων Ραδιοφώνου» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ. Ελάτε σήμερα να βγούμε παρέα εκτός ορίων ραδιόφωνου και να αποχαιρετήσουμε όσα μας έχει σπάσει τα νεύρα και να τα εξορκίσουμε με μουσικές και ευχές . Βέβαια αν μπορέσουμε και καταφέρουμε να αποβάλουμε όλα αυτά που μας εκνευρίζουν κι έχουν κάτσει στο σβέρκο μας τα τελευταία χρόνια ακόμα καλύτερα
 8 με 10:  «AΣΩΤΟΣ ΓΙΟΣ» / Απ’ το θεό παιδεύεται και τον θεό παιδεύει ο άσωτος γιος που σου δηλώνει: Δεν θέλω να σου ξαναπώ για όσα συμβαίνουν γύρω μας, τα ξέρεις πια, τα βλέπεις καθημερινά, κάθε λεπτό, σε εσένα, στους φίλους σου, στους περαστικούς που προλαβαίνεις να ρίξεις ένα γρήγορο, συνήθως λυπημένο, βλέμμα. Άφησέ με τώρα να σου πω για τα άλλα, άφησέ με να σου πω για εκείνα τα λίγα, τα ασήμαντα, που ανακαλύπτω τώρα εγώ, με εσένα, για εσένα.
 10 με 12: «SALONIQUE UBER REALISM» με τον Μαρκήσιο ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ. Ο αέναος ποιητής και δημοφιλόσοφος και παναποψιακός, παλιατζής ιδεών και δημιουργός της Ξακουστής Τετράδος του Λευκού Πύργου, συνοψίζει σε έναν μαραθώνιο λέξεων, σκέψων, μουσικών και τραγουδιών την αδυναμία αντίδρασης των ημερών, την γενικευμένη παραίτηση και την παρατεταμένη αθλιότητα και σας εξωθεί πέρα από τα όρια της εξωστρέφειας, της αντίστασης, της ταπεινότητας και της αγάπης.
12 με 2 : Transparentum / Lupus Impiorum  Ποιος φοβάται τον κακό το λύκο; Ο δικός μας έρχεται διάφανος, γαληνεύει με τις μουσικές και είναι έτοιμος να κουρνιάσει στην αγκαλιά σου σαν κουτάβι.  Μια εκπομπή σαν παραμύθι, που θ’ανατρέψει όλα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα. 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
 Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας 
 
 
 

Reply