Η μοίρα μας, χυμένο μολύβι, δεν μπορεί ν᾿ αλλάξει

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 
Άγιε μας Γεώργιε Σεφέρη, μεγάλη η χάρη σου,
τι άλλο θα αντικρίσουν τα ανοχύρωτα μάτια της ψυχής μας;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
[Η μοίρα μας, χυμένο μολύβι, δεν μπορεί ν᾿ αλλάξει
δεν μπορεί να γίνει τίποτε.
Έχυσαν το μολύβι μέσα στο νερὸ
κάτω απὸ τ᾿ αστέρια κι ας ανάβουν οι φωτιές..]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΧΗΡΑΣ, ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΡΩΜΑΝΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΙΓΚΟΥ, ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ και ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ
(ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:
6 με 8 : «SURE ABOUT NOW» / MAΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ. Μια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον εαυτό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής.!
8 με 10:  «ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ» Μια δίωρη περιπλάνηση σε μουσικά μονοπάτια που έχουμε περπατήσει και έχουμε αγαπήσει, σε μονοπάτια καλά κρυμμένα που ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ σας αποκαλύπτονται, ….. A Walk On The Wild Side!!! γιατί η Μουσική Είναι Μια. Μέσα από χιλιάδες βινύλια και CD στο ρόλο του οδηγού και εξερευνητή ο Σπύρος Χήρας. ……..All Aboard…
10 με 12:  «Λόγων Παίγνια» Η Αγγελίνα Ρωμανού και η Μαρία Στρίγκου φυλλομετρούν το ηλεκτρονικό περιοδικό τους, διαλέγουν μουσικές, διαβάζουν ποίηση και λογοτεχνία ή απλά συζητούν τις μικρές αλήθειες της ζωής μαζί σας, με σκοπό να σας οδηγήσουν σε μια αποπλάνηση που θα κρατήσει ώρες, μήνες, χρόνια και θα σας αφήσει με την απορία : «μα λέγαμε αλήθειες στ΄αστεία ή απλώς στα σοβαρά παίζαμε;»
12 με 2: «SALONIQUE UBER REALISM» με τον Μαρκήσιο ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ. Ο αέναος ποιητής και δημοφιλόσοφος και παναποψιακός, παλιατζής ιδεών και δημιουργός της Ξακουστής Τετράδος του Λευκού Πύργου, συνοψίζει σε έναν μαραθώνιο λέξεων, σκέψων, μουσικών και τραγουδιών την αδυναμία αντίδρασης των ημερών, την γενικευμένη παραίτηση και την παρατεταμένη αθλιότητα και σας εξωθεί πέρα από τα όρια της εξωστρέφειας, της αντίστασης, της ταπεινότητας και της αγάπης.
2 με 7 το πρωί : SPECIAL CLIP ART PODCASTS. Μέχρι να ξεπροβάλει η καινούργια μέρα, ένας καταιγισμός ονειρικών ήχων, ένα essential mix, όπου o Βαρώνος Όρσον διαλέγει και μιξάρει ατμοσφαιρική και  ονειρική Post Rock μουσική που αγαπά και μισεί και εμείς σας την προσφέρουμε με όλες μας τις ευχές να έχετε ένα απολαυστικό ήρεμο ξημέρωμα, διαφορετικό απ΄όλα τα άλλα.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
Artwork : Lisa Wassmann

Reply