Η ποίηση γυμνή – Μαραθώνιος Ερωτικής Ποίησης

Clipart Radio

[fblike]

 

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 , ξημερώνοντας του Αγιου Βαλεντινου , η Ποίηση Γυμνή διοργανώνει εναν ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ απο τις 6.30μμ κι ως τα μεσάνυχτα, με ελεύθερη εισοδο και συμμετοχή.

Έλα κι εσύ να μας διαβάσεις, να μας απαγγείλεις η να μας τραγουδήσεις το δικο σου ερωτικό ποίημα, η να μας διαβασεις το αγαπημενο σου ερωτικό ποίημα απο τον ποιητή που σου αρέσει. 

Στα deck ο Dj Gorg.

Συντονισμος  :Βασίλης Τερζόπουλος

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανα απο τον www.clipartradio.gr με την τεχνικη επιμελεια του Κωνσταντίνου Ποτακίδη και την εποπτεία στη ροη προγραμματος της Αννας Δήμου.

Μαζευόμαστε κάθε Τετάρτη απόγευμα στις 6.30 ,(Βαλαωρίτου 19 , 2ος όροφος) και κοινοποιούμε τις λέξεις που έγραψαν νέοι άνθρωποι της πόλης ,είναι ο δικός μας τρόπος να αντισταθούμε σε όλα αυτά που μας κρατούν πίσω. Πιστεύουμε ότι η πιο επείγουσα ανάγκη είναι να δοθεί βήμα στον λόγο των νέων για να χτιστεί μια σύγχρονη μυθολογία πολιτισμού , μόνη ικανή να μας κρατήσει σε ένα επίπεδο αξιών , όταν τα πάντα καταρρέουν.
Ζητάμε από νέους ανθρώπους να μας εμπιστευτούν τις λέξεις τους, να κοινοποιήσουν τα κείμενα τους ,ανάμεσα σε ζωντανό κοινό, όμοιο και διαφορετικό, να συζητήσουν για αυτές, να ακουσουν και να ακουστούν . Να δημιουργήσουν. Να τολμήσουν. Γιατί η Τέχνη της Ποίησης, δεν είναι εύκολη, απαιτεί πολύ πίστη και προσπάθεια, αλλά σε ανταμείβει όταν γυμνή προβάλει μπροστά σου , δείχνοντας ποιο είναι το ουσιαστικό που οφείλεις να επιλέξεις, για να διεκδικήσεις θέση στον κόσμο του αύριο.

 

Αν γράφεις, στείλε δείγμα της δουλειάς σου και τα στοιχεία επικοινωνίας σου στο tellos@otenet.gr , γίνε μέλος στο group του facebook : Η ποίηση γυμνή, διέδωσε το στους φίλους σου, γίνε μέλος σε μια κίνηση πολιτισμού που αντιστέκεται με όπλο τις λέξεις.

 

 

Με την αιγίδα των:

ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ

CLIP ART RADIO

PARALLAXI

ΦΙΛΜΝΟΥΑΡ

SEVEN FILM GALLERY

BIBLIOTEQUE

ΝΤΟΥέΝΤΕ

ARS POETICA

 λίτερα
mamisio
mas mas loucoumas
T-bar
CITY portal
 

Reply