Η Ποίηση Γυμνή

Clipart Radio

[fblike]
 

 
Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου
6.30 στο Mamisio
(Βαλαωρίτου 19 2ος όροφος)

Χρήστος Αραγκόν
Ράνια Καταβούτα
Ζαφείρης Νικήτας
Γιώργος Τσιτιρίδης
Η Ποίηση Γυμνή είναι μια προσπάθεια να ορίσουμε με λέξεις ένα μέλλον που μας αρνούνται. Μαζευόμαστε κάθε Τετάρτη απόγευμα στις 6.30 , στο Mamisio (Βαλαωρίτου 19 , 2ος όροφος) και κοινοποιούμε τις λέξεις που έγραψαν νέοι άνθρωποι της πόλης. Eίναι ο δικός μας τρόπος να αντισταθούμε σε όλα αυτά που μας κρατούν πίσω.
Πιστεύουμε ότι η πιο επείγουσα ανάγκη, είναι να δοθεί βήμα στον λόγο των νέων, για να χτιστεί μια σύγχρονη μυθολογία πολιτισμού , η μόνη ικανή να μας κρατήσει σε ένα επίπεδο αξιών , όταν τα πάντα καταρρέουν.
Ζητάμε από νέους ανθρώπους να μας εμπιστευτούν τις λέξεις τους, να κοινοποιήσουν τα κείμενα τους ,ανάμεσα σε ζωντανό κοινό, όμοιο και διαφορετικό, να συζητήσουν γι’ αυτές, να ακούσουν και να ακουστούν . Να δημιουργήσουν. Να τολμήσουν. Να δηλώσουν «παρών» σε ένα τοπίο, που γεμίζει όλο και περισσότερο με σιωπηλές απουσίες.
Γιατί η Τέχνη της Ποίησης, δεν είναι εύκολη, απαιτεί πολύ πίστη και προσπάθεια, αλλά σε ανταμείβει όταν γυμνή προβάλει μπροστά σου , δείχνοντας ποιο είναι το ουσιαστικό που οφείλεις να επιλέξεις, για να διεκδικήσεις θέση στον κόσμο του αύριο.
Αν γράφεις, στείλε δείγμα της δουλειάς σου και τα στοιχεία επικοινωνίας σου στο tellos@otenet.gr , γίνε μέλος στο group του facebook : Η ποίηση γυμνή, διέδωσε το στους φίλους σου, γίνε μέλος σε μια κίνηση πολιτισμού που αντιστέκεται με όπλο τις λέξεις.
Η ΠΟΙΗΣΗ ΓΥΜΝΗ
Κάθε Τετάρτη στις 6.30 μμ στο Mamisio (Βαλαωρίτου 19, 2ος όροφος)
Η αντίσταση του Πολιτισμού συνεχίζεται
Με την αιγίδα των:
ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ
CLIP ART RADIO
PARALLAXI
ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ
SEVEN FILM GALLERY
Και την υποστήριξη των :
BIBLIOTEQUE
INTELLECTUM
ΝΤΟΥέΝΤΕ
T-BAR

Reply