ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ

Clipart Radio

[fblike]

Άγιε μου Όσκαρ Ουάιλντ μεγάλα τα βάσανα σου,
υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
Clipart Radio: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΕΡΑ
ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : MIΧΑΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΠΑΝΟ ΤΡΑΓΟ, ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΝΑΤΣΗ και ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΣΚΟΪΤΗ και και ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΑΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).

Αναλυτικά:
4 με 6: «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
6 με 8 : «BEAT» εκπομπή του μυστήριου συνεργάτη μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, που κοιτά τον κόσμο γύρω του και τον στολίζει με καλόγουστες μουσικές, ελπίζοντας να κρυφτεί η ασχήμια των ημερών μας, δίνοντας μας ταυτόχρονα κουράγιο να αντέξουμε τα χειρότερα….
8 με 10 : «Three Legged Dog» / ΠΑΝΟΣ ΤΡΑΓΟΣ. Ένα ταξίδι με συνοδούς εφιάλτες, μελαγχολία, παράνοια και νοσταλγία. Το πρώτο ηχητικό ταξίδι που προσφέρεται για ψυχανάλυση, αυτοκριτική και ενδοσκόπηση…
10 με 12: «Stage-diving in Space» / ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΝΑΤΣΗ. »Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σε πρόλαβα στη συναυλία τις προάλλες, είχα ετοιμάσει ολόκληρη παράσταση. Εννοώ αυτή που θα έδινα στον κόσμο «στεναχωρημένος» που σε χτυπησε το ρεύμα από τα γυμνά καλώδια των μηχανημάτων οταν «έτυχε» να σκοντάψεις πάνω τους. Δεν πειράζει όμως, «ατυχήματα» συμβαίνουν συνέχεια. Μπορει καποιο μελλοντικο Stage-dive, να ειναι Stage-push…» Σπύρος Α.
12 με 2 : «ΑΣΜΑΤΑ και ΜΙΑΣΜΑΤΑ» / ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΙΤΗΣ. H εκπομπή που αγαπήσαμε, επιστρέφει επιτέλους… σε εποχές δύσκολες ένας παρήγορος λόγος, ένα τραγούδι γεμάτο ελπίδα. Ο Αντώνης λάτρης του στερητικού άλφα, παραμένει άγαμος, άφραγκος, άναρχος κι ανέμελος, προσπαθώντας να εναρμονιστεί όσο γίνεται περισσότερο με την αταξία του σύμπαντος. Φανταστείτε τι είδους ιστορίες έχει να μας διηγηθεί και πόσες εμπειρίες να μοιραστεί μαζί μας. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας.
2 με 7 το πρωί : SPECIAL CLIP ART PODCASTS. Μέχρι το πρωί, ένας καταιγισμός, ένα essential mix, όπου o Βάσος Γεώργας διαλέγει και μιξάρει ονειρική Meditation Ambient Relaxing μουσική που αγαπά και μισεί και εμείς σας την προσφέρουμε με όλες μας τις ευχές να έχετε όνειρα στα μαύρα μεσάνυχτα που ζούμε..
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply