Θα πρέπε να ήταν άνοιξη

Clipart Radio

[fblike]
 

 
Άγιε μας Γκλεν Μίλερ,
τι άλλο έχουν να δούν τα ματάκια μας;
Clipart Radio: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Θα πρέπε να ήταν άνοιξη
γιατὶ η μνήμη αυτὴ
υπερπηδώντας παπαρούνες έρχεται
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : MIΧΑΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ, ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΑΚΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΙΓΚΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΡΩΜΑΝΟΥ και ΑΚΗΣ ΚΑΠΡΑΝΟΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:
4 με 6: «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
6 με 8 : «Εφήμερα» με τον Ανδρέα Τσιλίρα. Μια εκπομπή κολλημένη με την κοινή λογική και φανατισμένη με τους δημιουργικούς ανθρώπους. Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.
8 με 10 : «Εκτός Ορίων Ραδιοφώνου» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ.
Ελάτε σήμερα να βγούμε παρέα εκτός ορίων ραδιόφωνου και να αποχαιρετήσουμε όσα μας έχει σπάσει τα νεύρα και να τα εξορκίσουμε με μουσικές και ευχές . Βέβαια αν μπορέσουμε και καταφέρουμε να αποβάλουμε όλα αυτά που μας εκνευρίζουν κι έχουν κάτσει στο σβέρκο μας τα τελευταία χρόνια ακόμα καλύτερα.
10 με 12: «Λόγων Παίγνια» με την Μαρία Στρίγκου και την Αγγελίνα
Ρωμανού. Νέα αρχή, όμορφη αρχή. Ένα εξαιρετικό λογοτεχνικό ιντερνετικό περιοδικό, γίνεται ραδιοφωνική εκπομπή, γίνεται ένας πολύχρωμος χαρταετός, έτοιμος να πετάξει στον ουρανό του Clipart Radio. Μετά τα στριφογυρίσματα της ημέρας, η Μαρία και η Αγγελίνα βάζουνε ακουστικά, πλησιάζουν τα μικρόφωνα και αμολάνε καλούμπα αγγίζοντας τις γραφές σας με πικάντικα σχόλια και μουσικές.
12 με 2: «Night of the living dead at the opera» / ΑΚΗΣ ΚΑΠΡΑΝΟΣ. Μια εκπομπή δηλάδή που ζητά και τη δική σας συμμετοχή. Δεν είναι απαραίτητη η εικόνα, ο Άκης Καπράνος θέλει μόνο τη φωνή σας. And your soul.
Φυλαχθείτε πλάσματα της Νύχτας!!!
Aν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
Artwork : Miki Takahashi
 

Reply