θυμίαμα η γαλάζια οσμὴ κι ο καπνὸς ασημένιος

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 
Άγιε μας Ζαν Πολ Σαρτρ,
υπάρχει τίποτα χειρότερο… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
θυμίαμα η γαλάζια οσμὴ κι ο καπνὸς ασημένιος
Α τί φριχτὸ που είναι το νερὸ ένα τίποτα
δε θέλω πια ν᾿ αγγίξω τα χρώματά του
κλείνω τα μάτια μου για να μη βλέπω
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΕΛΕΝΗ ΤΣΕΚΟΥ, ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ, ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗ και ΜΙΧΑΛΗ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗ. (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά :
6-7 : «Τσίου Νιάου Τσουκουμπίου» / ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ. Μια βόλτα στα προάστεια του mainstream, με ένδυμα περιπάτου και χαλαρή διάθεση. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας..
7-8 : «Lobotomy» / Ελένη Τσέκου. Διαδικασία κατά την οποία ο ακροατής υπόκειται σε ιδιότροπες και ανορθόδοξες μουσικές με αποτέλεσμα την χρόνια εγκεφαλική σύγχυση και εξάρτηση από αυτές. Οι ακροατές μετά την εκπομπή γίνονται φυτά. Πολλοί από αυτούς παραμένουν σε ικανοποιητικό βαθμό ενεργοί, αλλά χάνουν το μεγαλύτερο μέρος της συναισθηματικής τους ζωής, αποτέλεσμα γνωστό και ως «λαβοτομή».
8–9 : «FROM HEAVEN TO HELL»/ Σοφοκλής Μαργαρίτης. Μας ψεκάζουν, μας ντοπάρουν, μας τραβάνε κι ας κλαίμε, μας βγάζουν τη ψυχή καθημερινά, αλλά εμείς – απτόητοι κι απαθείς – τραγουδάμε αμέριμνοι. Καλωσορίστε μια εκπομπή σινεφιλίας και αναφοράς σε ήρωες της μεγάλης οθόνης, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας.
9–10 : «Μεθυσμένο Παραμύθι» ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ. Εκπομπή όχι για μεθυσμένους, αλλά με ύπουλο σκοπό να σας μεθύσει και να γεμίσει τον αέρα που αναπνέετε από ζαλιστικές και ευωδιαστές μυρωδιές. Ήτανε ένα ποίημα
κι ήτανε γεμάτο τρύπες
έτσι έβλεπες
τον ποιητή να τρώει
και να ερωτεύεται
να βγάζει τα παπούτσια του
και να κοιμάται (Τάκης Σινόπουλος)
10-11 : «ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΛΟΣ» / ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ. με μουσική από το σύμπαν και το διάστημα. Γυμναστικές επιδείξεις ελεύθερης κολύμβησης και επικίνδυνης διάσωσης, με κομμένη την ανάσα και χωρίς μάσκα οξυγόνου.
11-1 : «025» / ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗΣ … Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και στους καυγάδες. Με το θέρος και τη ζέστη να μας αποχαιρετούν και τις τιμές του πετρελαίου να απογειώνονται, έχουμε ανάγκη να βρούμε εναλλακτικές λύσεις θερμότητας. Να μια αιτία, να ανάψουν για τα καλά τα αίματα… Ετοιμαστείτε για καύσωνα… εις τον οικείον Υπολογιστήν.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
Artwork : NiraGonzalez
 
 
 

Reply