ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Clipart Radio


Για να μη ξεχνάμε τα υπέροχα “αι – σχατολογικά” κείμενα, που μας τα κρύβουν επιμελώς…
Η ‘‘ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ – ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΓΙΑ ΤΟ 2012
Πρόσφατα ένα Ελληνικό κανάλι πήρε πάλι μια συνέντευξη μου τριάντα πέντε λεπτών με τηλεοπτικό συνεργείο που έστειλε στο σπίτι μου για την εκπομπή του ”Οι πύλες του ανεξήγητου”, πού κάλυπτε θέματα πού αναφέρονται στο τι θα συμβεί το 2012. Σε αυτήν μου την συνέντευξη μίλησα περιληπτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας μέχρι το 2012 και πως αυτά θα επιλυθούν, για τις αλλαγές που θα γίνουν στην Γη και τους κατοίκους της μέχρι τότε μπαίνοντας στην πέμπτη διάσταση, για τις ιδιότητες και τις μεγάλες δυνατότητες που θα αποκτήσουμε τότε ως πεμτοδιάστατα όντα κλπ, καθώς και για την σημαντική βοήθεια που θα μας δώσουν οι εξωγήινοι για να επιτύχουμε την μετάβαση μας αυτή. Όμως ο υπεύθυνος δημοσιογράφος δεν τόλμησε τελικά να παρουσιάσει την συνέντευξη, παρ όλο που του είχα στείλει προηγουμένως το σχετικό κείμενο βάσει του οποίου με επέλεξε να μιλήσω, διότι εκ των υστέρων την θεώρησε πολύ ”προχωρημένη” και ”ανατρεπτική” εν σχέση με το τι είχαν υποστηριχθεί για τα ίδια θέματα σε παλαιότερες εκπομπές του, πολύ δε περισσότερο και εκ του γεγονότος ότι αναφέρθηκα σε προβλεπόμενο μηδενισμό των χρεών του κόσμου προς τις τράπεζες, τις κάρτες κλπ, καθώς και στην αποκάλυψη που θα γίνει της τεχνολογίας για καθαρή δωρεάν ενέργεια κλπ που οι σημαντικότερες κυβερνήσεις έχουν λάβει από τους εξωγήινους και κρατούν μυστικές, και πολλές άλλες αλήθειες που οι ”σκοτεινές δυνάμεις”, που ως γνωστόν ελέγχουν τα βασικά μέσα ενημέρωσης, δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να αποκαλυφθούν στο ευρύ κοινό και αποφάσισαν την μη παρουσίαση της συνέντευξης. Κατόπιν τούτου για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν την συνέντευξη που για πολλούς σας προανήγγειλα με προηγούμενο email μου, την παραθέτω στο email αυτό καθότι την μαγνητοφώνησα την ώρα της λήψεως διότι (όπως είπα και στο συνεργείο) προέβλεπα άγριο ψαλίδισμα των επίμαχων σημείων κατά το μοντάζ, όπως είχε γίνει και με προηγούμενη συνέντευξη μου. Επίσης μπορείτε να την ακούσετε στη σελίδα ΙΙ.2.D1 του site μου www.artmine5000.com.


Μια τρίτη προηγούμενη συνέντευξη μου που ελήφθη πάλι από το ίδιο κανάλι στο σπίτι μου, αφορούσε στους κινδύνους για την υγεία μας από το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων που μεθόδευσαν οι σκοτεινές δυνάμεις για να χτυπήσουν το ανοσοποιητικό μας και να μας έχουν εξαρτημένους από τα φάρμακα των φαρμακευτικών που ελέγχουν. Η συνέντευξη μου λοιπόν αυτή, παρ’ ότι τα λεγόμενα μου εκεί επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικώς και διεθνώς, επίσης δεν μεταδόθηκε, αλλά ούτε και επετράπη στον δημοσιογράφο να κάνει καν εκπομπή για το εμβόλιο, ενώ ο ίδιος αναδείκνυε τόσα άλλα μικρό σκάνδαλα. Έτσι αναγκάστηκα να προσλάβω εταιρία που έστειλε 200.000 emails σε γιατρούς και λοιπούς με στοιχεία που έδινα για το εμβόλιο, ώστε με την ομαδική προσπάθεια εκατοντάδων ακόμη συμπατριωτών μου που κινήθηκαν αναλόγως, να προστατευθεί ο κόσμος από τον εμβολιασμό, και το κακό να περιορισθεί μόνον σε 300.000 άτυχους ανενημέρωτους συμπατριώτες μας (από τα 12 εκατομμύρια εμβόλια που είχαν αρχικά παραγγελθεί), που πήγαν σαν πρόβατα και εμβολιάστηκαν, ενώ οι καταστρεπτικές συνέπειες θα εμφανιστούν σε βάθος χρόνου. (Δείτε λεπτομέρειες στο site μου www.artmine5000.com).

Μία άλλη από τις πολλές περιπτώσεις που αποδεικνύουν την εξάρτηση των ‘‘ανεξάρτητων’’ μέσων ενημέρωσης (με εξαίρεση το διαδίκτυο που παραμένει μέχρι στιγμής ελεύθερο), είναι το ότι δημοσιογράφος στο ίδιο κανάλι που αποκαλύπτει σκάνδαλα στις εκπομπές του ‘‘Ζούγκλα’’ και ‘‘Κίτρινος τύπος’’ , παρ όλο που του έστειλα επανειλημμένως το email μου με το άρθρο μου για το εμβόλιο, υποστηριζόμενο από διεθνείς μαρτυρίες και links, όχι μόνον το αγνόησε αλλά και δήλωσε ενώπιον της κάμερας ότι θα εμβολιασθεί τόσο αυτός όσο και τα παιδιά του (το έκανε άραγε); Το προσεχές φθινόπωρο (2010) δυστυχώς ακολουθεί και άλλο κύμα εμβολιασμών, όπου με αλλαγή της ετικέτας προς παραπλάνηση, τα εμβόλια της γρίπης των χοίρων θα εμφανισθούν ως εποχικά, ενώ εμφανίζεται και το εμβόλιο της ‘‘νέας φυματίωσης’’ (υποχρεωτικό σήμερα για τους εκπαιδευτικούς) και περιμένω να ιδώ τι στάση θα κρατήσουν και αυτή την φορά τα ‘‘ελεύθερα’’ κανάλια μας.
Κατόπιν αυτής της δυσάρεστής εισαγωγής, συνεχίζω με τα πολύ ευχάριστα μηνύματα που περιέχονται στην πιο κάτω συνέντευξη μου για το 2012, τα οποία μας γεμίζουν με θάρρος και αισιοδοξία στην δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε διεθνώς, ενώ η αλήθεια των όσων περιγράφω σιγά-σιγά θα δείτε να επιβεβαιώνεται.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω της άμεσης ανταπόκρισης που υπήρξε στα emails που έστειλα σε μερικές εκατοντάδες φίλους μου, που όχι μόνον τα προώθησαν στο internet, αλλά και τα τύπωσαν και τα μοίρασαν στο περιβάλλον τους, (και έγιναν ανάρπαστα) και λόγω των ενθουσιωδών σχολίων που έλαβα στο email μου g.koemtzo@hotmail.com, ανέθεσα σε εταιρία να στείλει 500.000 emails στην Ελλάδα, (με ρυθμό 5000 ημερησίως από 12.6.10), με τα αισιόδοξα μηνύματα που περιλαμβάνει η συνέντευξη μου αυτή, για να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό, δίδοντας μια πνοή αισιοδοξίας κατά την δύσκολη αυτή κατάσταση που περνάμε διεθνώς. Μάλιστα στα σημεία που υπήρξαν ερωτήσεις έκανα στο κείμενο μικρές διευκρινιστικές προσθήκες και πέραν της συνέντευξης. Παρακαλώ λοιπόν και τους παραλήπτες των emails να τα διανείμουν και αυτοί όσο καλλίτερα μπορούν, διότι και αν ακόμη από πολλούς δεν θα γίνουν πιστευτά, καλό είναι όμως να τα γνωρίζουν από τώρα, διότι είμαι βέβαιος ότι θα τα πιστέψουν όταν θα ακούσουν τις δηλώσεις που ορισμένες σημαντικές κυβερνήσεις θα κάνουν για τους εξωγήινους, και όταν θα δουν στη συνέχεια τα διαστημόπλοια τους να πετούν σε μεγάλους αριθμούς πάνω από τις πόλεις τους, και τους ευχαριστώ εκ των προτέρων για αυτή τους την προσπάθεια.

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ ΘΕΜΑ: 2012
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Dr ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΟ Ε. Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΚΑΜΕΡΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΥΛΛΙΑΣ
ΗΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΑΒΕΛΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΝΑΝΤΥ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΥ
ΕΡ: Κύριε Κοεμτζόπουλε, τι να περιμένουμε το 2012; Την μεγάλη καταστροφή, την μεγάλη συντέλεια ή την εξέλιξη, την χαρά και την ανέλιξη;
ΑΠ: Τα πράγματα για το 2012 είναι πάρα πολύ αισιόδοξα. Οι αλλαγές όμως που θα γίνουν τόσο σε μας όσο και στο περιβάλλον είναι τόσο πολύπλευρες και πολλές που θα χρειαζότανε μια διήμερη παρουσίαση για να καλυφθούν. Για αυτό εγώ θα κοιτάξω να δώσω τα βασικά στοιχεία ξεκινώντας πρώτα από τις αλλαγές που θα γίνουν στην Γη.
Εδώ θέλω να πω ότι επειδή θα υπάρξουν κενά, όποιος θέλει μπορεί να μπει στο site μου www.artmine5000.com όπου μπορεί να δει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και να λύσει τις απορίες του. Ακόμη μιλώ εκεί και για αλλά σημαντικά θέματα, όπως π.χ. οι πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα μέχρι το 2012 και το τι θα πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό, καθώς για τα αντίστοιχα προβλήματα στις ΗΠΑ και διεθνώς, και για άλλα επίκαιρα θέματα που συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη μας.
Καταρχήν ξεκινάω από το γεγονός ότι τα στοιχεία που έχω πάρει, τα έχω πάρει από τους Σίριους (κατοίκους του αστερισμού του Σίριου) και από τους συμπατριώτες μου Πλειάδιους. Τους ονομάζω συμπατριώτες μου διότι τόσο εγώ όσο και το 10% τουλάχιστον του πληθυσμού της Γης, το οποίο συνήθως ενσαρκώνονταν σε άλλους πλανήτες, διάλεξαν αυτή την φορά οι ψυχές τους να έρθουν εδώ και να ενσαρκωθούν στην Γη, ονομαζόμενοι ‘‘σπόροι των άστρων’’, ενώ πολλοί έχουν μνήμες και από τους προηγούμενους πλανήτες τους, και κάνουν συχνά συνέδρια, (ένα πρόσφατο στο Λονδίνο όπου παρευρέθηκα), γι’ αυτό υπάρχει σήμερα και αυτή η υπερπληθώρα ανθρώπων στην Γη. Αυτό γίνεται διότι θέλουν να είναι μάρτυρες αυτών των σπουδαίων γεγονότων που θα γίνουν, το να μεταβεί η Γη από την 3η διάσταση που είναι καθαρά υλική κατάσταση, στην 5η διάσταση που είναι συνδυασμός μιας υλικής και αιθερικής κατάστασης, μαζί με τους κατοίκους της εν ζωή. Η αλλαγή αυτή γίνεται κατόπιν εντολής της Ουράνιας Ιεραρχίας και για αυτό υποστηρίζεται από 50 περίπου αστερισμούς του γαλαξίας μας, που πήραν εντολή να βοηθήσουν σε αυτή την μετάβαση, με επικεφαλείς τους Σίριους.
ΕΡ: Ωραία. Συγκεκριμένα λοιπόν τι θα συμβεί στον πλανήτη Γη;
ΑΠ: Λοιπόν, θέλω να πω τα εξής: Oι εξωγήινοι υπήρχαν εδώ από πολλά χρόνια, από την εποχή του Αϊζενχάουερ και έχουν δώσει στις κυβερνήσεις σημαντική τεχνολογία στην οποία περιλαμβάνεται καθαρή δωρεάν ενέργεια, συστήματα αντιβαρύτητας για τις μετακινήσεις μας με διάφορα μέσα και άλλα πολλά, εκ των οποίων ορισμένα (όπως είναι τα λέιζερ, ή οι οπτικές ίνες, ή τα ολοκληρωμένα κυκλώματα), οι κυβερνήσεις τα αποκάλυψαν. Τα περισσότερα όμως τα κρατούν για τους εαυτούς τους, λόγω των συμφερόντων των πετρελαϊκών κλπ και γενικά των ‘‘σκοτεινών δυνάμεων’’.
Όταν λέμε σκοτεινές δυνάμεις εννοούμε λίγες χιλιάδες πολύ πλουσίων και ισχυρών ατόμων που ονομάζονται Ιλουμινάτοι, οι οποίοι εξουσιάζουν τις κυβερνήσεις, τις επιλέγουν και τις κατευθύνουν σύμφωνα με τα συμφέροντά τους, έχοντας ως πρόγραμμα την εξαθλίωση των ανθρώπων οικονομική και πνευματική, για τους έχουν υποχείρια και για να εφαρμόσουν την ατζέντα τους για την δημιουργία μιας ‘‘παγκόσμιας κυβέρνησης’’ που θα εξουσιάζουν.
Οι εξωγήινοι για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση έχουν δημιουργήσει, εδώ και πολλά χρόνια, ένα πλέγμα από τους λεγόμενους Γήινους Συμμάχους τους, που είναι σημαντικές προσωπικότητες στον οικονομικό και τον πολιτικό τομέα, οι οποίοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτή εδώ την κατάσταση. Σε αυτή τους την προσπάθεια οι εξωγήινοι έχουν και την βοήθεια των λεγόμενων ανθρώπων της Κοίλης Γης που είναι ήδη πεμτοδιάστατοι. Οι άνθρωποι αυτοί που, έχουν έρθει στην Κοίλη Γη πριν εκατομμύρια χρόνια, μας θεωρούν αδέρφια τους που μας νοιάζονται και θέλουν να μας βοηθήσουν. Μοιάζουν πάρα πολύ με μας, ορισμένοι μάλιστα προέρχονται από την Λεμούρια και κατέφυγαν εκεί πριν η ήπειρος αυτή, που υπήρχε παλαιά στον Ειρηνικό, καταποντιστεί.
Επειδή πολλοί μπορεί να μην ξέρουν τι είναι η Κοίλη Γη, θέλω να πω ότι η Γη, (όπως και ο κάθε πλανήτης), είναι κοίλη εσωτερικώς αποτελούμενη από μια κρούστα πάχους περίπου 1200 χλμ, (η μέση επιφάνεια της οποίας αποτελεί τα κέντρα βαρύτητας), ενώ η εσωτερική επιφάνεια είναι παρόμοια με την εξωτερική, με τα βουνά της, τις θάλασσές της, τα ποτάμια της, την ατμόσφαιρα της (με διπλάσια αναλογία οξυγόνου από αυτή της εξωτερικής) την πανίδα και την χλωρίδα της. Στο κέντρο υπάρχει ένας πελώριος κρύσταλλος, ο ‘‘κεντρικός ήλιος’’, διαμέτρου περίπου 1200 χλμ, ο οποίος δίνει ένα διάχυτο φως όλο το 24ωρο. Η επικοινωνία με την επάνω Γη και τον γαλαξία γίνεται μέσω δύο οπών, μια στο βόρειο και μία στο νότιο πόλο, από όπου μπαινοβγαίνουν τα διαστημόπλοιά τους, οι οποίες οπές κρύβονται με ηλεκτρομαγνητικά φράγματα για να εμποδίζουνε τους ανεπιθύμητους.
Ο πληθυσμός της Κοίλης Γης είναι γύρω στο ένα δισεκατομμύριο. ενώ υπάρχουν και 100 εκατομμύρια εξωγήινοι σε βάσεις τους εκεί, οι οποίοι κοντρολάρουν σήμερα αυτά που γίνονται στη Γη και αυτά που θα γίνουν στη συνέχεια.
ΕΡ: Ωραία, όσον αφορά στους γήινους, στους ανθρώπους, τους κατοίκους του πλανήτη αυτού, τι θα συμβεί;
ΑΠ: Ξεκινώ καταρχήν με το τι θα συμβεί με την επιφάνεια της Γης την εξωτερική. Θα γίνουν πολλές αλλαγές και η επιφάνεια αυτή θα πάρει την μορφή που είχε πριν από 13000 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ήπειροι που είχαν καταποντιστεί όπως η Ατλαντίδα στον Ατλαντικό και η Λεμούρια στον Ειρηνικό θα εμφανιστούν και πάλι, επίσης θα εμφανιστεί και πάλι η Μεγάλη Σριλάνκα στον Ινδικό. Θα μεγαλώσει η έκταση της Αυστραλίας και θα γίνουν και πολλές άλλες αλλαγές όπως π.χ. η συρρίκνωση της θάλλουσας της Μεσογείου, ενώ περιοχές όπως στη Σαχάρα, στη Καλιφόρνια και σε ένα μέρος του Θιβέτ θα γίνουν μεγάλες λίμνες. Όλες αυτές οι αλλαγές θα αλλάξουν την αναλογία ξηράς και θάλασσας που θα γίνει περίπου 50%-50%. Οι πάγοι θα λιώσουν και το κλίμα θα γίνει υποτροπικό, ενώ η στάθμη της θάλασσας δεν θα αλλάξει σημαντικά διότι ένα μεγάλο μέρος των υδάτων θα δημιουργήσει στρώματα παγωμένων υδρατμών, που θα στηρίζονται ηλεκτρομαγνητικά σε δύο χωριστές ζώνες στα υψηλά στρώματα της ατμόσφαιρας, τα οποία θα μας προστατεύουν από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία και τα οποία υπήρχαν και παλιότερα, ενώ η καταστροφή τους προκάλεσε τους κατακλυσμούς που γνωρίζουμε, (μεταξύ των οποίων και τον βιβλικό) που κατέστρεψαν το μέγιστο ποσοστό του πληθυσμού της Γης τότε. Η χλωρίδα και η πανίδα θα ξαναγίνουν όπως ήταν πριν από 13000 χρόνια και τα ζώα και τα φυτά που έχουν εξαφανιστεί θα επιστρέψουν, διότι έχουν διατηρηθεί στην Κοίλη Γη και θα μεταφερθούν τότε στην εξωτερική επιφάνεια. Αυτά όσον αφορά τις αλλαγές στο εξωτερικό περιβάλλον.
ΕΡ: Ποιες είναι οι αλλαγές που θα υποστούν οι άνθρωποι, οι κάτοικοι του πλανήτη Γη και πως θα γίνουν αυτές οι αλλαγές;
ΑΠ: Αυτές οι αλλαγές θα γίνουν με την βοήθεια των εξωγήινων. Έχει γίνει και σε άλλους πλανήτες κάτι παρόμοιο και θα ακολουθήσουν το εξής καταρχήν σενάριο: Στην πρώτη φάση οι σύμμαχοι των εξωγήινων θα πιέσουν τις κυβερνήσεις να δεχθούν ορισμένες αλλαγές, (που έχουν ήδη προσυμφωνηθεί με την συνθήκη της NESARA, δείτε το site μου), όπως π.χ. είναι η κατάργηση όλων των ανελεύθερων και αντιλαϊκών νόμων κλπ, καθώς και στο να προχωρήσουν σε μια παγκόσμια ειρήνη, που περιλαμβάνει και την ανάκληση στις ΗΠΑ όλων των δυνάμεων με επιθετικούς στόχους που οι ΗΠΑ διατηρούν στο εξωτερικό. Στην ανάγκη ορισμένες διεφθαρμένες κυβερνήσεις θα αντικατασταθούν με μεταβατικές προσωπικοτήτων, όπου θα συμμετέχων και οι Γήινοι Σύμμαχοι της κάθε χώρας.
Η δεύτερη φάση αποτελείται από το να αποκαλυφθούν όλες αυτές οι τεχνολογίες που έχουν δοθεί στις κυβερνήσεις, που αφορούν στην καθαρή δωρεάν ενέργεια, που αφορούν σε μεθόδους αντιβαρύτητας για τις μετακινήσεις μας με πολύ μεγάλες ταχύτητες, που αφορούν σε θέματα διατροφής, σε θέματα υγείας, κλπ. Οι κυβερνήσεις αυτές όπως είχαμε πει τις κράτησαν κρυφές για λόγους συμφερόντων. Αυτές οι αποκαλύψεις και η εφαρμογή τους θα ανεβάσουν κατά πολύ το βιοτικό μας επίπεδο.
Στην τρίτη, και πολύ σημαντική, φάση θα γίνει η αλλαγή του οικονομικού συστήματος το οποίο έχει οδηγηθεί αυτή τη στιγμή στα πρόθυρα της κατάρρευσης, και που θα δούμε σύντομα και την ουσιαστική του κατάρρευση. Οπότε το νέο σύστημα το οποίο θα ισχύσει θα ξεκινήσει από το λεγόμενο ‘‘loαn forgiveness’’, δηλαδή θα συγχωρεθούν, ήτοι θα μηδενιστούν άμεσα, όλες οι οφειλές σε τράπεζες, χρηματοδοτικούς οργανισμούς, πιστωτικές κάρτες, κλπ, ατόμων και φορέων, εις αντιστάθμισμα της εκμετάλλευσης που μας έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια οι ως άνω ‘‘δανειστές’’, ενώ ότι κατασχέσεις έχουν γίνει σε περιουσίες ατόμων και φορέων θα επιστραφούν σε αυτούς. Παράλληλα θα δημιουργηθεί και ένα σύστημα έξη βασικών νομισμάτων παγκοσμίως τα οποία, εν αντιθέσει με τα σημερινά νομίσματα, θα καλύπτονται από πραγματικές αξίες, (χρυσό, κτλ), τις οποίες αξίες οι σύμμαχοι των εξωγήινων, με την βοήθεια και των ίδιων των εξωγήινων έχουν συγκεντρώσει. Με βάση αυτά τα χρήματα θα διανέμονται επιταγές, από τις νέες ‘‘υγιείς’’ μικρές τοπικές τράπεζες που θα δημιουργηθούν, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι, ακόμα και οι πιο φτωχοί, να μπορούν να έχουν την δυνατότητα να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες, πολλές των οποίων εξ άλλου θα καλύπτονται δωρεάν, ή πολύ φθηνά από τις νέες τεχνολογίες.
Η τέταρτη φάση περιλαμβάνει μια πλήρη ενημέρωση του κόσμου επίσημα από τις κυβερνήσεις, (ή τις μεταβατικές κυβερνήσεις που θα αντικαταστήσουν τις διεφθαρμένες και χειραγωγούμενες σημερινές κυβερνήσεις), για την άφιξη των εξωγήινων, για το ότι είναι καλοπροαίρετοι και φιλικοί και για το ότι έχουν έρθει για να βοηθήσουν σε αυτή μας την μετάβαση σε μια νέα ‘‘χρυσή εποχή’’.
Αυτό είναι το κανονικό σενάριο, αλλά υπάρχει και το σενάριο ‘‘έκτακτης ανάγκης’’ εάν οι κυβερνήσεις καθυστερούν να συμμορφωθούν, οπότε οι εξωγήινοι μπορεί να κάνουν οι ίδιοι τις ανακοινώσεις τους (κατ ευθείαν τηλεπαθητικά στο μυαλό των ανθρώπων) και να προσγειωθούν, απενεργοποιώντας συγχρόνως κάθε γήινο μέσο που θα μπορούσε να δημιουργήσει κίνδυνο στην έλευση τους, που εξάλλου θα προστατεύεται και από ισχυρά ενεργειακά πεδία κατά την προσγείωση. Ήδη έχουν απενεργοποιήσει παλαιότερα, σε περίοδο κρίσεως, δεκάδες πυρηνικές κεφάλες και έχουν καταστήσει σαφές σε όλλες τις πυρηνικές δυνάμεις ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν καμία χρίση πυρηνικών όπλων.

ΕΡ: Έτσι όπως τα περιγράφετε τα πράγματα είναι σαν να μας λέτε ότι σχεδόν όλα είναι προκαθορισμένα. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες;

ΑΠ: Πρώτα θέλω να πω ότι, μετά τη συνθήκη που έγινε στο Γαλαξία μας την δεκαετία του ΄90, δεν υπάρχουν πλέον ‘‘κακοί’’ (εχθρικοί) εξωγήινοι, και έτσι οι Γκρίζοι, οι Ανουνάκοι, και όσοι άλλοι μας ταλαιπωρούσαν παλαιότερα έχουν φύγει, ενώ παραμένουν ακόμη (ευτυχώς για λίγο) οι γήινοι συνεργάτες των Ανουνάκοι που πλαισιώνουν τις σκοτεινές δυνάμεις και, παρ’ όλο που έφυγαν τα αφεντικά τους, αυτοί επιμένουν και συνεχίζουν προκειμένου να διατηρήσουν τα υψηλά προνόμια και την ισχύ που κατέχουν.. Δεύτερον και βασικότερο, το να περάσει η Γη στην 5η διάσταση έχει καθοριστεί από την Ουράνια Ιεραρχία και δεν μπορεί να αλλάξει, ούτε μπορεί να καθυστερήσει. Αυτό θα γίνει το 2012 οπότε και οι συνθήκες (‘‘ευθυγραμμίσεις’’, ‘‘δέσμες φωτονίων’’, κλπ, δείτε το site μου) των ουρανίων σωμάτων του γαλαξία το ευνοούν. Σε περίπτωση πάλι που οι κυβερνήσεις κωλυσιεργούν (παρά τα συμφωνηθέντα) εξαιτίας των σκοτεινών δυνάμεων, υπάρχει και το σενάριο της έκτακτης ανάγκης. Λόγω τέλος της υψηλής τεχνολογίας των εξωγήινων, δεν υπάρχει δύναμη (γήινη ή εξωγήινη) η οποία θα μπορούσε να τους εμποδίσει, ή να τους καθυστερήσει. Όσον πάλι αφορά τους ανθρώπους της Γης, έχουν πάντοτε την ελεύθερη βούληση να ακολουθήσουν ή όχι στην μετάβαση, οπότε όσοι τυχόν δεν θελήσουν ή δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν, θα μπορούν να μεταφερθούν σε κάποιο άλλο τριτοδιάστατο πλανήτη του γαλαξία για να ζήσουν εκεί το υπόλοιπο της ζωής τους.

ΕΡ: Όσον αφορά στην προσωπική αλλαγή του κάθε γήινου, τι θα συμβεί; Προσωπικά, στην ενέργειά του, στο σώμα του, στην ψυχολογία του, στην εμφάνισή του;

ΑΠ: Για να δούμε τι θα συμβεί, να δούμε πρώτα πώς θα συμβεί. Καταρχήν οι εξωγήινοι θα προσγειωθούν σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα έχει περίπου 10 εκατομμύρια διαστημόπλοια και η δεύτερη 100 εκατομμύρια, που βρίσκονται σήμερα στο ηλιακό μας σύστημα, φιλοξενούμενα μέσα σε πελώρια ‘‘μητρικά διαστημόπλοια’’ διαστάσεων εκατοντάδων χιλιομέτρων, καθώς και σε βάσεις στη Σελήνη στον Άρη και στον πλανήτη Ουρανό. Και τούτο διότι ο κάθε άνθρωπος θα έχει τον δικό του σύμβουλό (μέντορα) ο οποίος θα τον οδηγήσει σε αυτές τις αλλαγές, ώστε όλα να γίνουν κατά τρόπο ασφαλή και σωστό. Μετά την προσγείωση τους θα ακολουθήσουν τέσσερεις (που μπορεί και έξη αν χρειαστεί περισσότερος χρόνος) μήνες εκπαίδευσης.
Στον πρώτο μήνα θα γίνουν οι επαφές και η ανταλλαγή πληροφοριών, οι επισκέψεις μας στα διαστημόπλοια τους και θα εκπαιδευτεί ο κόσμος στην καινούργια τεχνολογία την οποία θα έχουν φέρει οι εξωγήινοι, που θα έχουν και εκατομμύρια επιστήμονες για να την εγκαταστήσουν, ώστε να μπορεί σύντομα να αξιοποιηθεί προς επαναστατική αλλαγή των συνθηκών ζωής του πλανήτη.. Μεταξύ των πολλών καινούργιων τεχνολογιών αναφέρω τέσσερα βασικά στοιχεία. Το πρώτο είναι οι ‘‘εξομοιωτές’’, που είναι συσκευές οι οποίες συμπυκνώνουν την φωτεινή ενέργεια (και ακριβέστερα την συμπαντική “zero point energy” που είναι πολύ υψηλών συχνοτήτων και πληρεί όλο το σύμπαν), μετατρέποντάς την σε ύλη κάθε μορφής και μπορούμε, επικοινωνώντας με αυτούς τηλεπαθητικά, να δημιουργούμε την τροφή μας, τον ρουχισμό μας, τα έπιπλα μας, την διακόσμηση του σπιτιού μας, και ότι άλλο χρειαζόμαστε. Αν έχουμε για παράδειγμα καλέσει σπίτι μας 10 άτομα για φαγητό, ο εξομοιωτής δημιουργεί ένα τραπέζι με τις καρέκλες του και τα σερβίτσια του, και φέρνει και το μενού των φαγητών που έχουμε επιλέξει. Αφού λοιπόν ο κόσμος φάει, όλα αυτά του τα στέλνουμε και τα ‘‘ρουφάει’’ πίσω ο εξομοιωτής και ξαναγίνονται ενέργεια. Και το σημαντικότερο είναι ότι η τροφή που τρώμε, που μπορεί να έχει τη γεύση του κρέατος ή οτιδήποτε άλλου φαγητού, είναι στην ουσία μόνον ενέργεια, για αυτό απορροφάται πλήρως (ακόμη και το νερό) από το σώμα μας και έτσι δεν χρειαζόμαστε τουαλέτες, αφού τίποτε δεν αποβάλλεται, αλλά ούτε έχουμε και περιβλήματα παχυσαρκίας. Επίσης δεν δημιουργούνται καθόλου σκουπίδια διότι ότι δεν χρειαζόμαστε το ξανακάνουμε ενέργεια..


ΕΡ: θα υπάρχει λοιπόν η δυνατότητα η ενέργεια να μετατρέπεται σε ύλη και τούμπαλιν πάρα πολύ εύκολα;

ΑΠ: Βέβαια. Αυτή είναι μία από τις συσκευές που θα έχει το κάθε νοικοκυριό. Μια δεύτερη συσκευή είναι τα δονητικά ντους κυμάτων, όπου μπαίνουμε μέσα και οι δονήσεις απομακρύνουν κάθε ακαθαρσία από το δέρμα μας, ακόμα και από τα δόντια μας, και κατόπιν βομβαρδίζεται το σώμα μας για να καθαρίσει τελείως, ενώ μας κάνουν και μασάζ για εξισορρόπηση της ενεργείας μας και βγαίνουμε καθαροί και ανανεωμένοι, οπότε οι εξομοιωτές μας παρέχουν στην συνέχεια και τα ρούχα τα οποία επιθυμούμε.
Μια τρίτη συσκευή είναι τα κέντρα επικοινωνιών, όπου εμείς μπορούμε να καλέσουμε και να έρθει το ολόγραμμα του ανθρώπου που θέλουμε να μιλήσουμε από οποιοδήποτε σημείο του γαλαξία, και με μια μικροσυσκευή να γίνεται αυτόματη μετάφραση της συνομιλίας μας στις γλώσσες μας, ή να στέλνομε το δικό μας ολόγραμμα στους άλλους για να μιλήσουμε
Τέταρτο και σημαντικότερο, είναι τα λεγόμενα ολογραφικά θέατρα. Τα ολογραφικά θέατρα είναι μεγαλύτερες συσκευές από τους εξομοιωτές, όπου βάζουμε τα σχέδια ή τα χαρακτηριστικά του σπιτιού που θέλουμε να κάνουμε, με τον περιβάλλοντα χώρο του, και μέσα σε ώρες, ή το πολύ σε μια μέρα έχουμε έτοιμο το σπίτι υλοποιημένο αληθινό μπροστά μας, με τον κήπο του, την πισίνα του, κλπ. Αυτοί οι εξομοιωτές δημιουργούν επίσης και τις δυνατότητες της ‘‘εικονικής πραγματικότητας’’. Δηλαδή αν θέλουμε να πάμε διακοπές σε μια λίμνη, δημιουργούν στο πίσω μέρος του σπιτιού μας την εικόνα μιας λίμνης, με τα ψάρια της κλπ, όπου μπαίνουμε και κολυμπούμε χιλιόμετρα, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε μετακινηθεί λίγα μόνον μέτρα. Ακόμη μπορούμε να δημιουργήσουμε την εικόνα μιας χιονισμένης πλαγιάς με τις πίστες της για να κάνουμε σκι, νομίζοντας ότι διανύουμε χιλιόμετρα με τον κρύο αέρα να μας φυσάει, ενώ πάλι έχουμε διανήσει λίγα μόνο μέτρα.
Στον δεύτερο μήνα θα γίνει η εκπαίδευση μας για το πώς θα πρέπει να είμαστε και πως να συμπεριφερόμαστε στην ‘‘Γαλακτική Κοινωνία’’ στην οποία θα εισέλθουμε. Ποιοι οι κανόνες, ποιοι οι νόμοι, πιο το πρωτόκολλο συμπεριφοράς μας, κλπ. Συγχρόνως θα γίνει και ο ταχύρυθμος καθαρισμός της Γής από την μόλυνση που υπάρχει σε όλους τους τομείς.
Στον τρίτο μήνα θα μάθουμε ποιες είναι οι νέες δυνατότητες που θα έχουμε, οι νέες δυνάμεις μας και θα εκπαιδευτούμε πως να μπορούμε αυτές να τις χαλιναγωγούμε ώστε να μην γινόμαστε άθελα μας επικίνδυνοι, λόγω των ισχυρών δυνάμεων που θα αποκτήσουμε.
Στον τελευταίο τέταρτο μήνα που τελειώνει η εκπαίδευση μας, θα μάθουμε τι ακριβώς θα γίνει στους ‘‘θαλάμους μεταμόρφωσης’’ όπου θα περάσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε τρεις μόνο μέρες, από την 3η διάσταση που είμαστε τώρα στην 5η διάσταση.
Εδώ θέλω να πω ότι οι θάλαμοι αυτοί μεταμόρφωσης έχουν δημιουργηθεί (για την ταχύτερη και ασφαλέστερη μετάβαση μας) από το 1991 από τους εξωγήινους στης κρυστάλλινες πόλεις της Κοίλη Γη, οι οποίες θα αποτελέσουν και την προσωρινή μας κατοικία, και θα μεταβούμε εκεί με τα διαστημόπλοια των εξωγήινων για να κάνουμε αυτή την μεταμόρφωση πολύ γρήγορα, που αλλιώς θα χρειαζόταν πολλά χρόνια και πολλή προσπάθεια, ακόμη και κινδύνους αποτυχίας, αν γινόταν χωρίς τους θαλάμους σιγά-σιγά.
Ακόμη θέλω να πω ότι μεταβαίνοντας στην Κοίλη Γη με τις οικογένειες μας, οι εγκαταστάσεις μας θα είναι πιστά αντίγραφα των σπιτιών κλπ στα οποία βρισκόμαστε τώρα, και θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε και τους φίλους και συνεργάτες μας, όσους (και θα είναι η μεγάλη πλειοψηφία) θα έχουν μεταφερθεί και αυτοί στην Κοίλη Γη. Αυτό γίνεται με την βοήθεια των ολογραφικών θεάτρων ώστε να αισθανόμαστε ότι τίποτα δεν άλλαξε. Όμως επί πλέον θα υπάρχει εκεί ο σύμβουλος μας, (ο μέντοράς μας), ο οποίος θα μας δίνει οδηγίες ενώ θα αισθανόμαστε μια μεγάλη χαρά και θα είμαστε γεμάτοι ενέργεια.
Αφού εγκατασταθούμε εκεί, θα μας γίνει μια ενημέρωση για το πώς εδώ και 13000 χρόνια, ενώ ήμασταν πλήρως ανεπτυγμένα άτομα, οι ‘‘κακοί’’ της ελίτ της Ατλαντίδος απενεργοποίησαν τους 10 από τους 12 έλικές του DNA μας για να μας έχουνε δούλους και πώς στη συνέχεια οι Ανουνάκοι (‘‘κακοί’’ εξωγήινοι από τον πλανήτη Ιμπίρου), που ήρθαν στην Γη πήραν την σκυτάλη από την ελίτ και συνέχισαν αυτή τη δουλειά, και πως τώρα ήρθε η ώρα, βάσει του Θεϊκού σχεδίου, να ξαναγίνουμε πλήρως συνειδητοποιημένα πεμπτοδιάστατα άτομα με την επανασύνδεση αυτών των ελίκων.
Στη συνέχεια θα μπούμε στους θαλάμους αυτούς, που θυμίζουν θαλάμους αποσυμπίεσης των δυτών, και την πρώτη μέρα θα γίνουν οι αλλαγές στο σώμα μας. Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνουν: Την σύνδεση των 10 ελίκων που είπαμε. Την δημιουργία των 13 τσάκρας (αντί των 7 που έχουμε σήμερα) και 200 άλλων δευτερευόντων. Τις αλλαγές στο σώμα μας διότι θα σταματήσουν οι επιγεννητικές αλλοιώσεις και θα πάψουμε να γερνάμε και θα πάμε στην ηλικία την οποία θέλουμε. Συνήθως οι εξωγήινοι έχουν την εμφάνιση των 20 ή 30 ετών ενώ μπορεί να έχουν 1000 ή 3000 και πλέον χρόνια στην πλάτη τους. Θα αντικατασταθούν τα όργανά μας που έχουν πρόβλημα με υγιή όργανα, ακόμη δε θα επανακτήσουμε μέλη που τυχόν μας λείπουν, το χέρι μας, το πόδι μας, κτλ. Παράλληλα θα έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε το σώμα που θέλουμε δηλαδή το ύψος μας, το βάρος μας και την εμφάνισή μας. ενώ θα εξαλειφτεί και κάθε τυχόν πνευματική, ή ψυχική μας ασθένεια.
ΕΡ: Όλα αυτά θα γίνουν το 2012 ή θα γίνουν σταδιακά;
ΑΠ: Όλα αυτά θα γίνουν τις ημέρες που θα μεταφερθούμε στην Κοίλη Γη, η οποία μεταφορά υπολογίζω ότι θα γίνει το 2012 (και μάλλον προς το τέλος του 2012). Οπωσδήποτε όμως θα έχει συντελεστεί πριν μπούμε στο Δεκέμβριο του 2012 που είναι η κρίσιμη ημερομηνία που η Γη γίνεται πλήρως πεμπτοδιάστατη. Ακόμη εκτιμώ ότι μέσα στο 2010 ορισμένες κυβερνήσεις θα ανακοινώσουν επίσημα την ύπαρξη των εξωγήινων, εάν βέβαια ισχύσει το κανονικό σενάριο που προανέφερα, και δεν πάμε στο σενάριο εκτάκτου ανάγκης.
ΕΡ: Θέλω να μου πείτε ποια είναι τα σημάδια που τώρα που μιλάμε δείχνουν ότι αυτή η αλλαγή και αυτό το σενάριο που ακούγεται πολύ τραβηγμένο θα γίνει πραγματικότητα;
ΑΠ: Τα σημάδια που έχουμε τώρα είναι σημάδια που αναφέρονται κατ αρχήν στο ηλιακό μας σύστημα και στη Γη. Οι διάφοροι σεισμοί που γίνονται, τα ηφαίστεια, το γεγονός ότι η στάθμη του πυθμένα της θαλάσσης έχει ανέβει σε πολλά σημεία στον Ατλαντικό και στον Ειρηνικό, καθώς και η πρόσφατη αύξηση της συχνότητας των παλμών της Γης από 7.5 που ήταν πάντα στους 13. Ακόμα πιο σημαντικά σημάδια έχουμε εκτός της Γης μας, τα οποία η ΝΑΣΑ τα παρακολουθεί με έκπληξη αλλά τα αποκρύπτει (όπως είναι και η ύπαρξη των μητρικών διαστημοπλοίων που προαναφέραμε) για τους λόγους που ξέρουμε. Ακόμη είναι οι εκατοντάδες καθαρές φωτογραφίες και βίντεο για διαστημόπλοια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (και στο site μου), καθώς και χιλιάδες μαρτυρίες για θεάσεις UFO. Αυτά είναι μερικά από τα σημάδια που αφορούν στον εξωτερικό μας κόσμο.
Τώρα όσον αφορά στον εσωτερικό μας κόσμο, είναι η ψυχική κατάσταση εκατομμυρίων ανθρώπων οι οποίοι επικοινωνούν με πνεύματα ή εξωγήινους όπως εγώ, έχουν αλλάξει την συνειδητότητά τους και πλέον αφυπνίστηκαν και περνούν σε μια ανώτερη κατάσταση συνειδητότητας (ενώ πάρα πολλοί δεν αποκαλύπτουν τις εμπειρίες τους αυτές για να μην θεωρηθούν από γραφικοί έως ψυχασθενείς). Χαρακτηριστικό παράδειγμα ‘‘αφυπνισμένων’’ ατόμων είναι και τα ‘‘κρυστάλλινα’’ παιδιά (με τρείς έλικες στο DNA τους), και τα παιδιά ‘‘Indigo’’, που έχουν εκπληκτικές μεταφυσικές ικανότητες (δείτε σχετικές μαρτυρίες επιβεβαιωμένες επιστημονικά ανά χώρα στο site μου). Όσοι είναι μέσα σε αυτά, τα βιώνουν, ενώ όσοι δεν είναι μπορούν να τα μάθουν, διότι υπάρχουν χιλιάδες οργανώσεις και σεμινάρια και στο internet που τα αναφέρουν. Επίσης είναι οι πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που ευρισκόμενοι σε μέρη όπου ενεργοποιούνται πλέον οι ‘‘χρονοχωρικές πύλες’’ (και τέτοιες υπάρχουν πολλές στην χώρα μας σε θέσεις αρχαίων ναών), παίρνουν οι πιο ευαίσθητοι τηλεπαθητικά μηνύματα από άλλες διαστάσεις και όντα. Οι ναοί αυτοί ευρίσκονται σχεδόν πάντα στους ενεργειακούς κόμβους του ‘‘κρυσταλλικού ενεργειακού πλέγματος’’ που περιβάλει την Γη (αλλά και κάθε άλλο πλανήτη, δειτε το site μου) Ακόμη άλλο στοιχείο είναι η οικονομική κατάσταση που καταρρέει, καθώς και η εγκληματική συμπεριφορά των σκοτεινών δυνάμεων που γίνεται ολοένα πιο εμφανής, λόγω των παρανομιών και εγκλημάτων που κάνουν, ή σχεδιάζουν να κάνουν (δείτε στο site μου αποφάσεις της λέσχης Bildenberg που διέρρευσαν στην τελευταία συνάντηση τους), και λόγω του οικονομικού χάους στο οποίο έχουν φέρει την ανθρωπότητα.
Και συνεχίζω με την δεύτερη μέρα στους θαλάμους μεταμόρφωσης η οποία αναφέρεται στις ψυχικές και πνευματικές αλλαγές που θα υποστούμε. Αυτό θα γίνει και με την βοήθεια των ψυχών-πνευμάτων από την 9η διάσταση που είναι οι επουράνιοι σύμβουλοι μας. Οι σύμβουλοι μας που και τώρα στη ζωή μας αυτή μας προστατεύουν και καθοδηγούν το υποσυνείδητο μας, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, ή και που ορισμένοι έχουμε την ικανότητα να επικοινωνούμε μαζί τους και να παίρνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας.
Εκεί λοιπόν θα μεταβληθούμε από άτομα που είμαστε τώρα, σε άτομα πλήρους και ανιδιοτελούς αγάπης προς όλον τον κόσμο. Θα αποβάλουμε όλες μας τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά μας συναισθήματα, ενώ θα απέχουμε και από κάθε αρνητική πράξη. Θα γίνουμε ξαφνικά άνθρωποι γεμάτοι καλοσύνη, σεβασμό για τους άλλους, κατανόηση, κλπ, και πλημμυρισμένοι από χαρά, αισιοδοξία και ικανοποίηση. Ακόμη κάτι άλλο, θα πέσει το πέπλο το οποίο σκέπαζε τη μνήμη μας για τις προηγούμενες ζωές μας, και όλες οι προηγούμενες ζωές μας, ακόμα δε και οι ζωές που ζούσαμε στην 9η διάσταση ως ψυχές μετά τον θάνατο και πριν την επόμενη ενσάρκωση μας, θα μας αποκαλυφθούν και θα αποκτήσουμε όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες που είχαμε προηγουμένως, γνωρίζοντας ποιοι πραγματικά είμαστε και ποια η αποστολή μας. Εδώ κλείνει η δεύτερη μέρα.
Η τρίτη μέρα είναι η μέρα που συνδυάζει τις δύο προηγούμενες και αποκαλύπτονται όλες οι καινούργιες δυνάμεις τις οποίες πλέον έχουμε, οι οποίες είναι πάρα πολύ ισχυρές και οι οποίες πρέπει να τιθασευτούν, διότι βγαίνοντας από τον θάλαμο μπορεί να γίνουμε άθελα μας επικίνδυνοι με τις δυνάμεις αυτές. Για αυτό οι σύμβουλοι μας, και οι μεν (εξωγήινοι) και οι δε (πνεύματα-ψυχές), μας κατευθύνουν πώς να τις χειραγωγούμε και να τις διαχειριζόμαστε. Ακόμη αισθανόμαστε ότι ακούμε και βλέπουμε σωρεία από πρωτόγνωρα πράγματα που φορτώνουν τις αισθήσεις μας.
Βγαίνοντας στο τέλος της τρίτης ημέρας από τους θαλάμους αυτούς, το πρώτο που θα αισθανθούμε είναι μια πληθώρα αισθήσεων κάθε είδους να μας βομβαρδίζουν σαν όλος ο κόσμος να είναι μέσα μας και εμείς να είμαστε όλος ο κόσμος, πράγμα το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό. Πράγματι στην 5η διάσταση έχουμε μια ενότητα με όλο το περιβάλλον μας. Τότε οι σύμβουλοι μας μας μαθαίνουν πώς να κλείνουμε τους διάφορους διακόπτες, και να κανονίζουμε τις εντάσεις ώστε να επικεντρωνόμαστε μόνον εκεί όπου μας ενδιαφέρει να επικοινωνήσουμε και να πάρουμε πληροφορίες
Στην συνέχεια μας εκπαιδεύουν στο πως να χρησιμοποιούμε την τηλεπάθειά μας, με την οποία ακόμη μπορούμε να διαβάζουμε τις σκέψεις των άλλων, συνεπώς στην 5η διάσταση δεν μπορούν να υπάρχουν μυστικά μεταξύ των ανθρώπων. Κατόπιν μας εκπαιδεύουν στην ‘‘τηλεκίνηση’’, να μπορούμε δηλαδή με την σκέψη μας να μετακινούμε διάφορα αντικείμενα να χειριζόμαστε συσκευές, να κάνουμε δουλίες, κλπ. Μετά μας εκπαιδεύουν στη ‘‘τηλεμεταφορά’’ μας, να μπορούμε δηλαδή να διακτινιζόμαστε με το υλικό μας σώμα σε διάφορα μέρη κοντινά ή μάκρυνα και να επιστρέφουμε. Το σημαντικότερο όλων είναι όμως ότι μας εκπαιδεύουνε πώς να υλοποιούμε πράγματα. Όταν σκεφτόμαστε κάτι και όταν συγχρόνως το αισθανόμαστε, τότε αυτό αμέσως υλοποιείται. Θα πρέπει λοιπόν να μάθουμε να σκεφτόμαστε πράγματα χωρίς να τα αισθανόμαστε εάν δεν θέλουμε να υλοποιηθούν. Αυτή η εκπαίδευση γίνεται κυρίως ομαδικά όπου μέσα σε μια ομάδα, υλοποιούμε διάφορα πράγματα και τα στέλνουμε στους άλλους, ή ζητάμε από τους άλλους να υλοποιήσουν πράγματα και να μας τα στείλουν. Βεβαία με τους εξομοιωτές, όταν τους έχουμε κοντά μας, η υλοποίηση αυτή γίνεται ευκολότερα και χωρίς προσπάθεια από μέρους μας.
Όταν τελειώσει και η εκπαίδευσή μας αυτή, τότε ερχόμαστε σε επαφή με πάρα πολλούς εξωγήινους από διάφορους πλανήτες και γαλαξίες που έχουν έρθει να μας γνωρίσουν πλέον ως πεμπτοδιάστατους, οι οποίοι θα μας διδάσκουν την κουλτούρα τους και τα διάφορα rituals (τις διάφορες ιεροτελεστίες), που κάνουν για να κρατούν ψηλά τόσο τις δονήσεις τους όσο και τις δονήσεις των πλανητών τους. Εμείς θα τους διδάσκουμε, (και θα ακούνε με πολύ ενδιαφέρον τις διαλέξεις που θα δίνουμε ο κάθε ένας μας χωριστά σε πολυπληθές ακροατήριο), για τις εμπειρίες που είχαμε όταν ήμασταν στο σκότος, δηλαδή στην 3η διάσταση, και πως κατορθώσαμε και περάσαμε στο φώς (στην 5η διάσταση), με το ίδιο το υλικό μας σώμα εν ζωή. Σημειωτέον ότι σε όλες τις άλλες περιπτώσεις πλανητών στους γαλαξίες, όλοι οι άνθρωποι πέθαιναν πριν από την μετάβαση και μετενσαρκώνονταν πολύ αργότερα με τα νέα πεμτοδιάστατα σώματα τους στους πλανήτες τους, που είχαν εν τω μεταξύ γίνει και αυτοί πεμτοδιάστατοι από τριτοδιάστατοι που ήσαν.
Επίσης οι κάτοικοι της Κοίλης Γης θα μας ξεναγήσουν στη χώρα τους και θα μας διδάξουν την τεχνολογία τους, που είναι από τις υψηλότερες στον γαλαξία μας, ενώ στην πόλη τους Καρθαγένεια (που βρίσκεται στην θέση που αντιστοιχεί κάτω από το Αιγαίο), υπάρχει μια μοναδική στον γαλαξία ομώνυμη κρυσταλλική βιβλιοθήκη, που την επισκέπτονται και την συμβουλεύονται από όλους τους πλανήτες. Ακόμη μας προτείνουν αν θέλουμε να μείνουμε μόνιμα στις κατοικίες που έχουν φτιάξει για εμάς στις κρυστάλλινες πόλεις τους, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα της Κοίλης Γης, όπου όλα υπάρχουν και λειτουργούν τέλεια, χωρίς να απαιτείται να τα κατασκευάσουμε εμείς.
Εδώ λοιπόν τελειώνει η εκπαίδευσή μας και έχουμε να επιλέξουμε διάφορους προορισμούς.
Μετά το τέλος της εκπαίδευσης ένα πρώτο μέρος των ‘‘πεμπτοδιάστατων γήινων’’ θα θελήσει να πάει και να εποικήσει τους υδάτινους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος που είναι επίσης κοίλοι όπως και όλοι οι πλανήτες. Τέτοιοι είναι ο Άρης, η Αφροδίτη, και ένας καινούριος πλανήτης που θα εμφανιστεί, που υπήρχε και παλαιότερα προτού καταστραφεί, ο Μάλντεκ ή Pax με διάμετρο 3.5 φορές αυτήν της Γης. Τους πλανήτες αυτούς εν τω μεταξύ οι εξωγήινοι, με την επουράνια βοήθεια των ‘‘Ελοχήμ’’ (φορέων της θεϊκής ενεργείας και δημιουργίας), θα τους ξανακάνουν κατοικήσιμους, με τα νερά τους και την ατμόσφαιρα τους (που θα προέλθουν από την εσωτερική τους επιφάνεια), την χλωρίδα τους και την πανίδα τους, ενώ ο Μάλντεκ θα ξαναδημιουργηθεί συναρμολογώντας τα συντρίμμια του, που σήμερα αποτελούν την ‘‘ζώνη των αστεροειδών’’ στο ηλιακό μας σύστημα, ήδη δε η NASA παρατηρεί μια ανεξήγητη δραστηριότητα στην ζώνη των αστεροειδών.
Ένα δεύτερο μέρος θα ταξιδεύσει στα άστρα αποτελώντας τους πρεσβευτές της Γης, αλλά και του ηλιακού μας συστήματος γενικότερα, ενεργοποιώντας όπου απαιτείται την συνθήκη ειρήνης που υπεγράφη στην δεκαετία του ’90, ενώ πολλοί από αυτούς τους πρεσβευτές θα ταξιδέψουν και σε χιλιάδες άλλους γαλαξίες για να διδάξουν και εκεί την ειρήνη μεταξύ των αστερισμών. Πολλοί από αυτούς θα παίξουν και τον ρόλο διδασκάλου, μεταδίδοντας τις ιδιαιτέρες εμπειρίες τους κατά την μετάβαση τους από την τρίτη στην πέμπτη διάσταση εν ζωή με το υλικό τους σώμα, δίδοντας διαλέξεις και κάνοντας σχετικά σεμινάρια.
Ένα τρίτο μέρος θα παραμείνει μόνιμα στην θαλπωρή της Κοίλης Γης, και θα ζήσει στις κρυστάλλινες πόλεις της (δείτε λεπτομέρειες στο site μου). Ένα τέταρτο μέρος θα επιστρέψει, όταν όλα ομαλοποιηθούν, στην εξωτερική επιφάνεια, που θα έχει πάρει μια ειδυλλιακή μορφή για να ζήσει μια ονειρεμένη πλέον ζωή εκεί. Ακόμη πολλοί θα παραμείνουν στην εξωτερική επιφάνεια και θα γίνουν εκεί πεμτοδιάστατοι, ακολουθώντας έναν βραδύτερο ρυθμό μεταμόρφωσης, επιβιώνοντας οι περισσότεροι παρ όλες τις αναταράξεις και τους κινδύνους της, μετακομίζοντας εγκαίρως σε ασφαλέστερες θέσεις. Ο ρυθμός αυτός (που δεν περιλαμβάνει την χρίση των θαλάμων μεταμόρφωσης), θα ξεκινάει λίγο πριν το 2012 με ορισμένα χαρακτηριστικά (όπως είναι η τηλεπαθητική ικανότητα, κλπ), και θα ολοκληρώνεται πλήρως μέχρι το 2017 με τελευταίο χαρακτηριστικό την ικανότητα του διακτινισμού.

Reply