κοιταζόμαστε όλο και από πιο κοντά και τα μάτια μεγαλώνουν

Clipart Radio

[fblike]

 
Άγιε μας Βασίλη Τσιτσάνη
και Όσιε μας Ρούντγιαρντ Κίπλινγκ πείτε μας ειλικρινά,
θα άκουσουμε όμορφα τραγούδια και μαγικά παραμύθια
σε τούτη την ανηφορική ζωή;
Clipart Radio: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
«κοιταζόμαστε όλο και από πιο κοντά
και τα μάτια μεγαλώνουν,
όταν δαγκωνόμαστε ο πόνος είναι γλυκός
κι όταν πνιγόμαστε μ’ ένα σύντομο και τρομερό ταυτόχρονο
ρούφηγμα της αναπνοής,
αυτός ο στιγμιαίος θάνατος είναι όμορφος»
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : MIΧΑΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΙΓΚΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΩΜΑΝΟΥ και ΑΚΗΣ ΚΑΠΡΑΝΟΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:
4 με 6: «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
6 με 8 : SPECIAL CLIP ART PODCAST. Ο Βαρώνος Όρσον διαλέγει και μιξάρει ατμοσφαιρική και ονειρική Jazz Lounge μουσική που αγαπά και μισεί και εμείς σας την προσφέρουμε με όλες μας τις ευχές.
8 με 10 : «ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ» / ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΟΥ. Στην εποχή που όλοι μιλάμε ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, ακούμε τις μουσικές μας ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, ονειρευόμαστε-όσοι ακόμα μπορούμε- ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, εξ/Αντλούμε τις αισθήσεις ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ.
10 με 12: «Λόγων Παίγνια» με την Μαρία Στρίγκου και την Αγγελίνα Ρωμανού. Νέα αρχή, όμορφη αρχή. Ένα εξαιρετικό λογοτεχνικό ιντερνετικό περιοδικό, γίνεται ραδιοφωνική εκπομπή, γίνεται ένας πολύχρωμος χαρταετός, έτοιμος να πετάξει στον ουρανό του Clipart Radio. Μετά τα στριφογυρίσματα της ημέρας, η Μαρία και η Αγγελίνα βάζουνε ακουστικά, πλησιάζουν τα μικρόφωνα και αμολάνε καλούμπα αγγίζοντας τις γραφές σας με πικάντικα σχόλια και μουσικές.
12 με 2: «Night of the living dead at the opera» / ΑΚΗΣ ΚΑΠΡΑΝΟΣ. Μια εκπομπή δηλάδή που ζητά και τη δική σας συμμετοχή. Δεν είναι απαραίτητη η εικόνα, ο Άκης Καπράνος θέλει μόνο τη φωνή σας. And your soul.
Φυλαχθείτε πλάσματα της Νύχτας!!!
Aν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 artwork : Caitlin Worthington

Reply