κρατώντας μία σπίθα τρεμόσβηστη στις υγρές μας παλάμες

Clipart Radio

[fblike]
 

 
Άγιε μας  Τζέιμς Τζόις,
υπάρχουν και χειρότερα ή μήπως όχι;
ClipArt Radio : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Τὰ βράδια ξαγρυπνούσαμε στα βιβλία
κρατώντας μία σπίθα τρεμόσβηστη στις υγρές μας παλάμες
τοὺς μακρινοὺς φάρους, τα φώτα ενὸς απίθανου ορίζοντα
τὶς νύχτες που γυρεύαμε μόνοι να βρούμε το χαμένο εαυτό μας
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ, Podcast  και ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ
αναλυτικά:
4 με 6: «Tea time» / Γρηγόρης Χατζάκης. Μια εκπομπή σε απογευματινούς εριπάτους, με πρωινούς προβληματισμούς και νυχτερινές απορίες πουι φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας απόγευμα σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω φθινοπώρου.
6 με 8 :  «SURE ABOUT NOW» MAΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ. Μια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον ευατό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής.
8 με 10 : «Εκτός Ορίων Ραδιοφώνου» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ. Ελάτε σήμερα να βγούμε παρέα εκτός ορίων ραδιόφωνου και να αποχαιρετήσουμε όσα μας έχει σπάσει τα νεύρα και να τα εξορκίσουμε με μουσικές και ευχές . Βέβαια αν μπορέσουμε και καταφέρουμε να αποβάλουμε όλα αυτά που μας εκνευρίζουν κι έχουν κάτσει στο σβέρκο μας τα τελευταία χρόνια ακόμα καλύτερα.
10 με 12: ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ :  REGGAE CLIP art PODCAST.
Διαλέγουμε  μουσική που αγαπάμε και μισούμε, ανεξέλεγχτα, ασύδοτα, με παραβατική διάθεση, αλλά – πάνω απ΄όλα – με ενθουσιασμό.
12 με 2: Tο F(reaking)_Rock Show θεωρείται σκοτεινό και απρόσιτο στα αυτιά των ανυποψίαστων, η Άννα Δήμου στα decks παίζει σπόκοσμες μουσικές και σας διαβάζει σκοτεινά κι ανήσυχα παραμύθια. Όλα αυτά θα τα μάθετε ακούγοντας στον Clip Art Radio απόψε τα μεσάνυχτα μέχρι τις δύο. Και μια συμβουλή: Αν ακούσετε ήχους κάτω από το κρεβάτι σας, μη σκύψετε να κοιτάξετε… Τα τέρατα πάντα κατοικούν στις ντουλάπες..
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
artwork : Sandy Manase
 

Reply