ΚΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Clipart Radio

[fblike]

 
Άγια μου Μαρία Κάλλας, φωνή στην ομορφιά,
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΚΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΜΑΤΑ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΤΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΑΘΩΟ
ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ, ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΤΣΙΛΩΝΗΣ, ΑΘΗΝΑ ΑΥΓΗΤΙΔΟΥ, ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΡΛΗΣ, PSYCHE ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
ΑΝαλυΤικΑ :
10 με 4: SPECIAL CLIP ART PODCASTS. Μέχρι το μεσημέρι, ένας καταιγισμός ονειρικών ήχων, ένα essential mix, όπου o Βαρώνος Όρσον διαλέγει και μιξάρει ονειρική Meditation Ambient Relaxing μουσική που αγαπά και μισεί και εμείς σας την προσφέρουμε με όλες μας τις ευχές να έχετε ένα απολαύστικό ήρεμο κυριακάτικο πρωινό, διαφορετικό απ΄όλα τα άλλα.
2 με 4 : «ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» / ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ. Μια εκπομπή που ξετυλίγει για εσάς μουσικές και τραγούδια, για παιδιά και τη παιδική αθωότητα ή για ανθρώπους που κρατούν ζωντανό μέσα του το παιδί. Μια εκπομπή Για μικρά και μεγάλα παιδιά … Για μικρές και μεγάλες καρδιές… Μια εκπομπή για ένα κόσμο φανταστικό, ένα κόσμο μαγικό που μόνο αθώα μάτια δικαιούνται να τον αντικρύσουν…
4 με 6 : «Απόγευμα στο Τίφφανυς» . Η έξοχη παρέα του περιοδικού Intellectum συγκεντρώνεται στην βεράντα μας. Ο Βίκτωρ Τσιλώνης και η Αθηνά Αυγητίδου, σε μια εκπομπή γεμάτα λέξεις και μουσικές που επεκτείνονται σε όλα όσα θα μπορούσαν να συζητηθούν στη διάρκεια ενός φανταστικού απογευματινού καφέ στο Τίφφανυς. Μουσική διαλέγει ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.
6 με 8 : «BRAINESSANCE» / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΟΣ Αναζητούμε περισσότερη αρμονία, τη σκιά και λίγο νερό να ξεδιψάσει η ψυχή μας, να δροσιστούν τα χείλη μας, να γίνει ο ήλιος φιλικό χάδι και η στρογγυλεμένη της μέρας σιγαλιά, μια τελεία στη μουσική του απείρου. Ενδιάμεσα εσείς κι εμείς κι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΟΣ.
8 με 10 : «Sunday Freakshow». Ο Δημήτρης Όρλης που επιλέγει γνωστές, λιγότερο γνωστές και άγνωστες ακόμα και στον ίδιο μελωδίες, εξορκίζοντας τους φόβους της εβδομάδας που καταφτάνει. Συνδέει τα ασύνδετα και συντονίζεται με τα Κυριακάτικα mood swings με την βοήθεια των ήχων της pop, soul, electro, rock και ότι άλλο μας είναι απαραίτητο…
10 με 12: «Sell Your Soul to Psyche» / PSYCHE. Η οικοδέσποινα Psyche ανοίγει το μουσικό της κουτί κάθε Κυριακή τα μεσάνυχτα, και παρουσιάζει μια εκπομπή γεμάτη γλυκόπικρες μουσικές. Ταξίδι στο χρόνο και τον κόσμο, ή απλώς δυο ώρες με στόχο να ικανοποιήσουν, όσο το δυνατόν, τα υποδεκτικά όργανα της ακοής σας.
12 με 2 : «Το μουσικό σκυλί» / ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ. Όλα είναι δυνατά τα μεσάνυκτα, άνθρωποι να δακρύζουν, φεγγάρια να αδειάζουν, έρωτες να ξεδιπλώνεται, σεντόνια να ξεστρώνονται, εραστές να απογυμνώνονται και τα σκυλία να τραγουδάνε. Τραγούδια υπέροχα, σαγηνευτικά, τραγούδια γεμάτα ποιήματα, καημούς, όνειρα, τραγούδια σπάνια, τραγούδια που θα μισήσεις να λατρέψεις και το ανάποδο.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 

Reply