ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΛΑΓΟΥΣ

Clipart Radio


 
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
KΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΒΑΡΩΝΟ ΟΡΣΟΝ, ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ , ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ, ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΑΚΙΔΗ και ΜΙΧΑΛΗ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗ
Αναλυτικά :
3 με 4 : «ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ» / ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ . με εκκλησιαστική μουσική, προσευχές, ευχέλαια και ύμνους κι απολυτίκια για περάστε, για περάστε, στην ποικίλη αγορά, ένας-ένας στην ουρά.
4 με 6 : «No silent film» με την Άννα Δήμου. Μια διαφορετική εκπομπή, γεμάτη εικόνες, ταινίες και όνειρα. Μια εκπομπης σινεφιλίας και αναφοράς σε ήρωες της μεγάλης οθόνης, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας. Μια εκπομπή όχι μόνο να την ακούσετε, αλλά να την δείτε και να την ζήσετε.
6 με 8 : «Darling». Η Έλενα Τριαντάφυλλου έχει μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια.
8 με 10: «Μεθυσμένο Παραμύθι» ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ . Εκπομπή όχι για μεθυσμένους, αλλά με ύπουλο σκοπό να σας μεθύσει και να γεμίσει τον αέρα που αναπνέετε από ζαλιστικές και ευωδιαστές μυρωδίες. Η εκπομπή απόψε ακολουθεί κατά γράμμα, αυτή την ατάκα : “…Εγώ, δε θέλω ρεαλισμό, θέλω μαγεία. Ναι μαγεία. Αυτό προσπαθώ να κάνω με τους ανθρώπους. Τους παρουσιάζω τα πράγματα διαφορετικά, όχι όπως είναι. Δεν λέω την αλήθεια, λέω εκείνο που έπρεπε να ήταν η αλήθεια και αν αυτό είναι αμαρτία, δέχομαι να τιμωρηθώ…” (Μπλάνς Ντιμπουά, Λεωφορείον ο πόθος-)
10 με 12: «Εκτός Ορίων» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ. Ελάτε σήμερα να βγούμε παρέα εκτός ορίων ραδιόφωνου και να αποχαιρετήσουμε όσα μας έχει σπάσει τα νεύρα και να τα εξορκίσουμε με μουσικές και ευχές . Βέβαια αν μπορέσουμε και καταφέρουμε να αποβάλουμε όλα αυτά που μας εκνευρίζουν κι έχουν κάτσει στο σβέρκο μας τα τελευταία χρόνια ακόμα καλύτερα.
12 με 2 : «025» / ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗΣ …η τελευταία λέξη δεν έχει ειπωθεί…ναι ρε συ απ’ όλα θα ‘χω στην εκπομπή και μουσικές και φώτα κι εκπλήξεις και ξίδια και ξηροκάρπια και μπινελικάκια και καναπεδάκια τριθέσια που θα γίνονται και κρεβάτια χαχαχα ε μ’ εσένα πού ‘μπλεξα τι περίμενες χαχαχα ναι έχω τα κέφια μου γιατί αγαπάω τους φίλους μου και μου φαίνεται ότι κι αυτοί μ’ αγαπάνε τι άλλο θέλω ρε απ’ αυτή τη ζωή την άσε τώρα να μην την πω τι άλλο θέλω;
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 

Reply