ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Clipart Radio

CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ,  ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ, ΣΠΥΡΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟ,   ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΟ, ΜΑΝΟΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ, ΡΟΗ ΑΡΓΥΡΗ και PSYCHE
Αναλυτικά : 
1 με 2 : «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά. 
2 με 4 : «ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» / ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ. Μια εκπομπή που ξετυλίγει για εσάς μουσικές και τραγούδια, για παιδιά και τη παιδική αθωότητα ή για ανθρώπους που κρατούν ζωντανό μέσα του το παιδί. Μια εκπομπή Για μικρά και μεγάλα παιδιά … Για μικρές και μεγάλες καρδιές… 
4 με 6 : “The Way”/ ΣΠΥΡΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣΔηλώνει μοναχικός, λιγομίλητος και παλιομοδίτης. Ωστόσο η μουσική και η τέχνη του αγγίζει τη γενιά του, τη γενιά μας, την εποχή μας. Όταν ήταν μικρός ήθελε να μάθει κιθάρα. Θυμάται με αγάπη τους Στέρο Νόβα και την παρέα του αλφάβητου. Ντύνει τις εικόνες με μουσική και θελει να επικοινωνεί με τον κόσμο μόνο μέσα από αυτή. Του αρέσει να αναζητά την κρυμμένη ομορφιά των ανθρώπων. Του λείπει η φύση, μα ανακαλύπτει και αποτυπώνει την ομορφιά της πόλης. Ακούει την καρδιά και τη συνείδησή του. Σε παλιότερη συνέντευξή του έχει πει: «Όταν χαμογελάς κάθε πρωί στον κόσμο, τότε οι άνθρωποι δίπλα σου θα καταλάβουν ότι είσαι όμορφος όπως η ψυχή σου». Αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Βήτα.

6 με 8 : «BRAINESSANCE » Αναζητούμε περισσότερη αρμονία, τη σκιά και λίγο νερό να ξεδιψάσει η ψυχή μας, να δροσιστούν τα χείλη μας, να γίνει ο ήλιος φιλικό χάδι και η στρογγυλεμένη της μέρας σιγαλιά, μια τελεία στη μουσική του απείρου. Ενδιάμεσα εσείς κι εμείς κι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΟΣ. 
8 με 10 : «A FISTFULL OF VINYLS». Ο Μανόλης Χρυσάνθου που επιλέγει γνωστές, λιγότερο γνωστές και άγνωστες ακόμα και στον ίδιο μελωδίες, εξορκίζοντας τους φόβους της εβδομάδας που καταφτάνει. Συνδέει τα ασύνδετα και συντονίζεται με τα Κυριακάτικα mood swings με την βοήθεια των ήχων
της pop, soul, electro, rock και ότι άλλο μας είναι απαραίτητο… 
10 με 12: «Faraway, so close»/ ΡΟΗ ΑΡΓΥΡΗ. “Αν μπορούσες να ακούσεις… Να ακούσεις για τα όνειρα που κάνω την ημέρα και για σένα που έρχεσαι τη νύχτα..” Μουσικές για όνειρα της ημέρας και της νύχτας, όταν η ψυχή και η καρδιά εκπέμπει.. 
12 με 2 : «Sell Your Soul to Psyche» . Η οικοδέσποινα Psycheανοίγει το μουσικό της κουτί κάθε Κυριακή τα μεσάνυχτα, και παρουσιάζει μια εκπομπή γεμάτη γλυκόπικρες μουσικές. Ταξίδι στο χρόνο και τον κόσμο, ή απλώς δυο ώρες με στόχο να ικανοποιήσουν, όσο το δυνατόν, τα υποδεκτικά όργανα της ακοής σας. 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply