Λόγων Παίγνια, μια νέα αρχή

Clipart Radio

[fblike]
 

Είναι όμορφες οι αρχές. Με κάθε νέο έτος, όλο και κάτι έρχεται, όλο και κάτι φεύγει και σίγουρα όλο και κάτι παραμένει. Τούτη τη χρονιά, αφήνουμε (όσο περνάει απ’ το χέρι μας) τα ενοχλητικά και συνεχίζουμε τα όμορφα, τα ανατρεπτικά, τα αγαπησιάρικα, τα δημιουργικά. Και ξεκινάμε με καινούργια. Ένα απ’ αυτά είναι και το πέταγμα των χαρταετών του «Λόγων Παίγνια» σε έναν ουρανό πιο πέρα. Clip Art Radio το όνομά του.Σ’ αυτή την ιντερνετική ραδιοφωνική συχνότητα θα ακούτε τη Μαρία Στρίγκου και την Αγγελίνα Ρωμανού κάθε Παρασκευή 10-12 το βραδάκι. Μετά τα στριφογυρίσματα της ημέρας, βάζουμε ακουστικά, πλησιάζουμε τα μικρόφωνα και αμολάμε καλούμπα αγγίζοντας τις γραφές σας με πικάντικα σχόλια και μουσικές.
«Λόγων Παίγνια μετά μουσικής», λοιπόν, και αυτές τις ημέρες προετοιμαζόμαστε για να σας προσφέρουμε δυο ώρες αφιερωμένες σε εσάς που μας τιμάτε τόσο με τις αποστολές κειμένων σας στο περιοδικό, όσο και με τη συνεχή σας στήριξη και αγάπη.
Σύντομα θα ανακοινώσουμε την πρώτη ημέρα έναρξης της εκπομπής, μα προς το παρόν πάρτε μια πρόγευση απ’ την αφίσα μας για να σας προϊδεάσει για το ταίριασμα, την αντίθεση, την σύμπνοια και τον κοινό στόχο των δυο μας που έχουμε σκοπό να κάνουμε το «Λόγων Παίγνια» να συζητιέται μετά μανίας.
Αγγελίνα Ρωμανού
 
Υ.Γ. Η σελίδα του «Λόγων Παίγνια» στο fb είναι εδώ
Το site μας, εδώ: http://www.logwn-paignia.gr/

 
 
 

Reply