Μέρα γρήγορης κι απρόσμενης καταιγίδας

Clipart Radio

[fblike]
 

 
Άγιε μας Αρθούρε Σοπενχάουερ
τι άλλο έχουν να δούν τα ματάκια μας;
Clipart Radio: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Μέρα γρήγορης κι απρόσμενης καταιγίδας
κατάμαυρη σαν τη τύχη μας
σαν ένα ολόγιομο φεγγάρι
που το σκεπάζουν τα μαύρα σύννεφα.
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : MIΧΑΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΙΓΚΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΡΩΜΑΝΟΥ και ΑΚΗΣ ΚΑΠΡΑΝΟΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:
4 με 6: «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
6 με 8 : «Εφήμερα» με τον Ανδρέα Τσιλίρα. Μια εκπομπή κολλημένη με την κοινή λογική και φανατισμένη με τους δημιουργικούς ανθρώπους. Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.
8 με 10 : «Η υψηλή τέχνη της αποτυχίας» / Βαγγέλης Ραπτόπουλος και Βάσος Γεώργας. Μια εκπομπή παραλογοτεχνίας, όπου οι παρουσιαστές της σαν ήρωες του Θερβάντες περπατούνε μονάχοι στης πόλη μας την ολόμαυρη ράχη, μελετούν λαμπρά παλληκάρια και αξοσημείωτα φαινόμενα, θα παρηγοριούνται με στεφάνια
μιας άνοιξης που αργεί να έρθει, γινωμένα από λίγα χορτάρια πούχουν μείνει στην έρημη γη και την έρημη ζωή μας….
10 με 12: «Λόγων Παίγνια» με την Μαρία Στρίγκου και την Αγγελίνα
Ρωμανού. Νέα αρχή, όμορφη αρχή. Ένα εξαιρετικό λογοτεχνικό ιντερνετικό περιοδικό, γίνεται ραδιοφωνική εκπομπή, γίνεται ένας πολύχρωμος χαρταετός, έτοιμος να πετάξει στον ουρανό του Clipart Radio. Μετά τα στριφογυρίσματα της ημέρας, η Μαρία και η Αγγελίνα βάζουνε ακουστικά, πλησιάζουν τα μικρόφωνα και αμολάνε καλούμπα αγγίζοντας τις γραφές σας με πικάντικα σχόλια και μουσικές.
12 με 2: «Night of the living dead at the opera» / ΑΚΗΣ ΚΑΠΡΑΝΟΣ. Μια εκπομπή δηλάδή που ζητά και τη δική σας συμμετοχή. Δεν είναι απαραίτητη η εικόνα, ο Άκης Καπράνος θέλει μόνο τη φωνή σας. And your soul.
Φυλαχθείτε πλάσματα της Νύχτας!!!
Aν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply