Με μια χούφτα φρούτα Ψάχνουμε τον όμορφο κόσμο

Clipart Radio

[fblike]
 

 

 
Άγιε μας Κριστόφ Κισλόφσκι,
υπάρχει τίποτα χειρότερο… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ
Ο κόσμος που είναι ο κόσμος;
Με μια χούφτα φρούτα
Ψάχνουμε τον όμορφο κόσμο
-Τυφλό, κωφό, μουγκό-
Πάμε όπου μένει
Αλλά δεν τον βρίσκουμε πουθενά
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΦΙΛΙΠΠΟ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΙΓΚΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΙΛΙΡΑ, ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΑΚΙΔΗ και ΙΩΑΝΝΗ ΝΤΑΓΚΑ. (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά :
6 με 7 : «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
7 με 8 : «Route 66». ο Φίλιππος Χρυσόπουλος μπαίνει στην αγαπημένη του χτυπημένη Buick 8, παίρνει τον “Route 66″ και ταξιδεύει σε παλιά και καινούργια λημέρια. Περνάει από μικρά, σκονισμένα μπαράκια όπου οι μπάντες παίζουν για την ψυχή τους, τις μπίρες τους και μερικά δολάρια για βενζίνη. Σταματάειόπουακούει rock ‘n’ roll, blues,country, soul, rhythm ‘n’ blues, gospel, garage και, φυσικα, Elvis. Κλείνει τα αυτιά στις εποχικές μόδες και τραγουδάει δυνατά ό,τι είναι αυθεντικό, αληθινό. Εκεί, κάπου στην έρημο της Δύσης, Παραμένει πιστός σε αυτόπου έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:
“It’s only rock ‘n’ roll but I like it.
8-9 : «music group therapy» / ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΙΓΚΟΥ. ανεξερεύνηται αι βουλαί του ανθρώπου. Σε ψυχιατρικό καναπέ, ραντεβού με μυστικά ψυχής και εξομολογήσεις για τραγικά λάθη και παράλογα ατοπήματα. Όλα συνοδεία θεραπευτικής αγωγής, από ένα κοκτέηλ καλής και δυνατής μουσικής.
9-10 : «ΕΦΗΜΕΡΑ» / ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ. Μια εκπομπή κολλημένη με την κοινή λογική και φανατισμένη με τους δημιουργικούς ανθρώπους. Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.
10-11 :«Θέρος ανίκατε μάχαν»/Κώστας Ποτακίδης. Ακούμε συνεχώς γύρω μας όλους τους καλοκαιρινούς μήνες τον κόσμο να παραπονιέται για την αφόρητη ζέστη και πως δεν την παλεύει. Το παράπονο αυτό αφουγκράστηκε τούτη η εκπομπή και αποφάσισε να κηρύξει πόλεμο ενάντια του Θέρους. Μαζί μας θα βρείτε λύσεις και tips για να ξεπεράσετε δύσκολες έως τρίσκωλες καταστάσεις του καλοκαιριού. Καλήν ακρόαση και καλό καλοκαίρι
11-12 : «Baroque Fever»/ Ιωάννης Ντάγκας. Εκπομπή πολλών βαθμών
κελσίου, μπαροκικών μα και αλκοολικών βαθμών ελευθερίας• αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες. Μες στη βραδύγλωσση βροχή, σαν πρόθεση ναυαγισμένη κάτι μακρύ να διηγηθεί, γεμάτη ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply