με φιλιά μισολιωμένα, καλοκαίρι

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 

 
Αγίε μας Ερνέστο Σάμπατο,
υπάρχει τίποτα χειρότερο… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
καθρεφτάκια και μια θάλασσα που τρέμει
στο ταβάνι και τους γύψους μεσημέρι
καλοκαίρι
με τον κούκο μέσ’ τα πεύκα και στ’ αμπέλι
καλοκαίρι
στόμα υγρό, μικροί λαγώνες, καλοκαίρι
με τη φέτα το καρπούζι στο ‘να χέρι
με φιλιά μισολιωμένα, καλοκαίρι
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΕΛΕΝΗ ΤΣΕΚΟΥ,  ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ, ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ & ΒΑΡΩΝΟΣ  ΟΡΣΟΝ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά :
6 με 7 : «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπηση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας που δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
7 με 8 : «Lobotomy» / Ελένη Τσέκου. Διαδικασία κατά την οποία ο ακροατής υπόκειται σε ιδιότροπες και ανορθόδοξες μουσικές με αποτέλεσμα την χρόνια εγκεφαλική σύγχυση και εξάρτηση από αυτές. Οι ακροατές μετά την εκπομπή γίνονται φυτά. Πολλοί από αυτούς παραμένουν σε ικανοποιητικό βαθμό ενεργοί, αλλά χάνουν το μεγαλύτερο μέρος της συναισθηματικής τους ζωής, αποτέλεσμα γνωστό και ως «λαβοτομή»..
8-9 : «Μεθυσμένο Παραμύθι» ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ. Εκπομπή όχι για μεθυσμένους, αλλά με ύπουλο σκοπό να σας μεθύσει και να γεμίσει τον αέρα που αναπνέετε από ζαλιστικές και ευωδιαστές μυρωδιές. Ήτανε ένα ποίημα
κι ήτανε γεμάτο τρύπες
έτσι έβλεπες
τον ποιητή να τρώει
και να ερωτεύεται
να βγάζει τα παπούτσια του
και να κοιμάται (Τάκης Σινόπουλος)
9-10 : «FROM HEAVEN TO HELL»/ Σοφοκλής Μαργαρίτης. Μας ψεκάζουν, μας ντοπάρουν, μας τραβάνε κι ας κλαίμε, μας βγάζουν τη ψυχή καθημερινά, αλλά εμείς – απτόητοι κι απαθείς – τραγουδάμε αμέριμνοι. Καλωσορίστε μια εκπομπή σινεφιλίας και αναφοράς σε ήρωες της μεγάλης οθόνης, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας.
10-11 : «ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΛΟΣ» / ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ. με μουσική από το σύμπαν και το διάστημα. Γυμναστικές επιδείξεις ελεύθερης κολύμβησης και επικίνδυνης διάσωσης, με κομμένη την ανάσα και χωρίς μάσκα οξυγόνου.
11 -12 : «ΑΡΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ» / ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ. Απολαύσετε πρόσθιο κολύμπι, κρόουλ ή ελεύθερο κολύμπι, πρόσθιο πεταλούδας, ναυτικό ή πλάγιο, ύπτιο κολύμπι, κολύμπι με κατάδυση…
επίσης θα απολαύσετε πως πνίγεται κανείς σε μια κουταλιά νερό ή σε μια πλαστική λεκάνη.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
artwork :  jacqueline roberts
 
 

Reply