μια μεγάλη θάλασσα στο τετράγωνο είναι μάλλον ένας έρωτας

Clipart Radio

72
 
 
 
 
Άγιε μας  Μιχαήλ Μπακούνιν,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
 
[Μια μεγάλη θάλασσα στο τετράγωνο
είναι μάλλον ένας έρωτας
μια μεγάλη θάλασσα στον κύβο
είναι βαθυστέναχτος αναστεναγμός….*]
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΤΑΦΙ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΜΠΑΡΑΚ, ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ και ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
8.00 – 10.00 «Ανέβαλε την Αναβολή σου» / Αναστασία Ντάφι & Γεωργία Μομπάρακ. Ξέχασαν, ανέβαλαν, το άφησαν για αύριο, το κάνουν τώρα, πέντε λεπτά θα πάρει μωρέ, τώρα νύχτωσε, θα το κάνουν αύριο,τώρα πείνασα, τώρα δεν είμαι σε φάση. Δεν προλαβαίνω μάνα μου ,έχω όλον αυτόν το χρόνο και όλο λειψός μου μένει. Θα σας πούμε ιστορίες από ανθρώπους της φυλής μας, απο αυτούς χορευουν γύρω απο σβησμένες φωτιες – να,τώρα σε λίγο θα φέρουν προσανάμματα.
10.00 – 12.00 «MIDNIGHT AIR» / Θάνος Τριάντα. Μαγική μουσική ή μουσική για μαγικούς ακροατές, μια σκοτεινή περιήγηση σε όμορφα τοπία με πανέμορφη θέα σαν την πιο ωραία ταινία που δεν είδαμε ακόμα, σαν τον πιο μεγάλοέρωτα που δεν ζήσαμε ακόμα.……
12.00 – 2.00 ΩΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / Κώστας Ποτακίδης. Με Θέα τον Λευκό Πύργο αποχαιρετούμε όσα μας έχουν σπάσει τα νεύρα και να τα εξορκίσουμε με μουσικές και ευχές. Γιατί η αγάπη μας τρέφεται από την αγάπη.
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply